Σύλλογος Γονέων του 2ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας: Καταγγέλλουμε την απαξιωτική συμπεριφορά του ΠΔΕ Κ. Γκούση

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά του περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ Κώστα Γκούση που συμπεριφέρθηκε με τρόπο απαξιωτικό προς εμάς ως γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και ως πολίτες .

Κατά την παράσταση διαμαρτυρίας της 10ης /10/17, που έγινε στο γραφείο του, αντί να σεβαστεί την αγωνίας μας για το μέλλον των παιδιών μας και της εκπαίδευσης, μας συμπεριφέρθηκε με αυταρχικό τρόπο και σχεδόν μας έδιωξε από το γραφείο του. Αρνήθηκε επίμονα να μας κοινοποιήσει τα κριτήρια και το νομικό πλαίσιο με βάση το οποίο το μεν Υπουργείο αποφάσισε

τις περικοπές τμημάτων. Να σημειωθεί, ότι τα στοιχεία αυτά τα έχουμε ζητήσει και εγγράφως, ύστερα από τις επανειλημμένες αρνήσεις του. Ο ίδιος δε αρνείται να εισηγηθεί ξανά την λειτουργία του τμήματος Πληροφορικής του 2ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας που το Υπουργείο κατάργησε, αφήνοντας τα παιδιά μας μετέωρα χωρίς ειδικότητα τη χρονιά που δίνουν Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η βαθιά πικρία και απογοήτευση που νιώθουμε δε θα μας αναγκάσει να γυρίσουμε στα σπίτια μας με σκυμμένο το κεφάλι. θα αγωνιστούμε μαζί με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για μια εκπαίδευση αντάξια των παιδιών μας και των μορφωτικών τους αναγκών.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ ΚέρκυραςΚωνσταντίνος Γκούσηςπεριφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης
Keywords
Τυχαία Θέματα