Συλλογος Γονέων 9ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου: Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών σε συνεργασία με το Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του 9ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, με μεγάλη χαρά παρουσίασαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 (Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ) στο Αμφιθέατρο του 106ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, το ηχογραφημένο μουσικό CD με τραγούδια που ερμήνευσαν μαζί οι χορωδίες

του 9ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών και του 8ουΔημοτικού Σχολείου Αθηνών, στην καλοκαιρινή γιορτή του Ειδικού σχολείου.

Η επαγγελματική ηχογράφηση και παραγωγή του CD πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογό μας, με στόχο την επιβράβευση και προβολή της κοινής δράσης των δύο σχολείων. Ευχαριστούμε τον κ. Κ. Ζρέικα που έκανε το όνειρό μας πραγματικότητα υλοποιώντας μια ηχογράφηση με την ιδιαίτερη ευαισθησία που διακρίνει τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Ο δρόμος της μουσικής γεφυρώνει τη διαφορετικότητα των μαθητών και αποτελεί τρόπο έκφρασης των παιδιών μας, για αυτό ελπίζουμε στη συνέχιση και ενίσχυση παρόμοιων κοινών δράσεων των δύο συστεγαζόμενων σχολείων.

Παράλληλα, η πρώην εκπαιδευτικός, δασκάλα και φιλόλογος και νυν συγγραφέας παιδικών διηγημάτων κα Φ. Τσομάκου αφηγήθηκε τη συλλογή διηγημάτων με τίτλο «Μητέρα Μουσική» Στον Τ και στη Μ, του βραβευμένου συγγραφέα με το βραβείο «Πέτρου Χάρη» της Aκαδημίας Αθηνών το 2005, κ. Β. Τσιαμπούση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν οι:

κ. Απόστολος Παπακωνσταντίνου, Διευθυντής του Γραφείου του υφυπουργού Παιδείας Α. Δερμεντζόπουλου, εκπροσωπώντας τον τελευταίο

κα Jan Traeger Συνοδινού, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Σπάνιων Παθήσεων (ΠΕΣΠΑ)

κα Γ. Μαρκέα, Σχολικός Σύμβουλος Μουσικής με έδρα την Α’ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας.

Παραβρέθηκε επίσης η κα Χ. Πυροβολάκη, Εκπρόσωπος Α’/Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής 7ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων

Κύριοι ομιλητές οι:

κ. Β. Ριζόπουλος, Διευθυντής 9ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

κ. Α. Καλύβας, Διευθυντής 8ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

κ. Β. Φρατζίσκος, αναπληρωτής Εκπαιδευτικός Μουσικής 9ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, που υπηρέτησε στο σχολείο το προηγούμενο σχολικό έτος κα Αικ. Ζαχαροπούλου, Εκπαιδευτικός Μουσικής 8ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

Με εκτίμηση

Μιγκίρου Μαρία

Πρόεδρος του Συλλόγου

Γονέων & Κηδεμόνων

9ου Ειδικού Δ.Σ. Αθηνών

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

9ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

Πόντου & Αγ. Θωμά, Γουδή

Τηλ.: 6974789523

email: [email protected]

Αθήνα 11 Δεκεμβρίου 2014

Tags: σύλλογος γονέων9ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείοεκδήλωση
Keywords
Τυχαία Θέματα