Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Παλαιού Φαλήρου: Όλοι την Παρασκευή 28/3 έξω από το 12 Δημοτικό

Tweet

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

[email protected]

Πληροφορίες:

Βάσω Τζελά τηλ.6972896153

Αρ. Πρωτ :29

27/3/2014

Προς: όλoυς τους συναδέλφους

Την Παρασκευή 28/3 εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού και Παιδείας θα βρίσκονται στο 12ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου (Αεροπόρων 21) για να εγκαινιάσουν πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Λυρικής Σκηνής που διενεργείται στο σχολείο.

Αυτοί ,που αφήνουν τους γονείς των παιδιών άνεργους ,που τους

υποδέχονται με τα ΜΑΤ όταν διεκδικούν το δικαίωμα στην ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών τους ,που εξ αιτίας τους τα παιδιά λιποθυμούν από την πείνα και περιμένουν τη βοήθεια των συσσιτίων για να ζήσουν, αυτοί που

τους στερούν το δικαίωμα στην μόρφωση και τα καταδικάζουν στην αυριανή εργασιακή περιπλάνηση και την απλήρωτη μαθητεία

έρχονται να θριαμβολογήσουν ,όπως άλλωστε κάνουν με κάθε ευκαιρία, και να διαφημίσουν ένα πρόγραμμα μουσικής παιδείας, που δεν αφορά σε όλα τα παιδιά και κυρίως είναι κάτι προσωρινό .

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημόσιο σχολείο σήμερα είναι πολύ σοβαρά ,τα γνωρίζουν καλά εκπαιδευτικοί ,μαθητές και γονείς και δεν συγκινούμαστε από το ενδιαφέρον τους να καλλιεργήσουν το μουσικό αισθητήριο των παιδιών μας .Ακόμη και αυτή τη στιγμή υπάρχουν σχολεία στην περιοχή μας με κενή θέση δασκάλου αλλά και μουσικού.

Η υποκρισία ξεχειλίζει.

Η Μαρία Αντουανέτα πέθανε αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιοι που όταν πεινάει ο λαός του δίνουν παντεσπάνι.

Όλοι αύριο έξω από το 12ο στις 10:30 με γονείς, και γειτονικούς συλλόγους να υποδεχθούμε αυτούς που με ιδιαίτερη ευαισθησία φροντίζουν για την πολιτιστική καλλιέργεια των παιδιών μας !

Για αύριο υπάρχει στάση εργασίας της ΔΟΕ τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες του απογευματινού ωραρίου προκειμένου να συμμετάσχουμε στην κινητοποίηση έξω από το υπουργείο.

Tags: Σύλλογος ΠΕ Παλαιού Φαλήρου12ο δημοτικό Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα