Στο αυτόφωρο ο Στέλιος Διονυσίου

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον γνωστό τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος παραπέμπεται στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί.

Ο Στέλιος Διονυσίου αντιμετωπίζει πλημμεληματικού τύπου κατηγορίες για εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απείθεια.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ο γνωστός τραγουδιστής είχε χτυπήσει με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του τροχονόμο στη συμβολή των οδών Βασιλίσης Σοφίας και Δορυλαίου, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και να χτύπησε έναν τροχονόμο

στο χέρι με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου, καθώς προσπαθούσε να περάσει στην απαγορευμένη περιοχή.

Η εκδοχή του ίδιου του τραγουδιστή είναι πως δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη και ότι είχε μόνο λεκτική αντιδικία με τον αστυνομικό, όπως δήλωσε εξερχόμενος από το κτίριο της εισαγγελίας.

Ο συνήγορός του, Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε πως η άσκηση της δίωξης σε βάρος του εντολέα του ήταν «μία κακή εκτίμηση του εισαγγελέα κ. Ανδρέου». Ο συνήγορος τόνισε ότι από την ιατροδικαστική έκθεση η οποία διαβιβάστηκε στην Ευελπίδων αφού ασκήθηκε η δίωξη, δεν προκύπτουν κακώσεις σε βάρος του τροχονόμου. Πρόσθεσε επίσης ότι οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφό τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

τραγουδιστήςαυτόφωροΣύλληψη
Keywords
Τυχαία Θέματα