Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία: Ιερέας εμβόλισε όχημα του ΔΕΔΔΗΕ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στη Λαμία όταν ένας 79χρονος ιερέας εμβόλισε με το αυτοκίνητό του ένα όχημα του ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, στο δρόμο προς Μοσχοχώρι, στην αερογέφυρα μετά το ΤΕΙ Λαμίας.

Τα

δυο οχήματα κινούταν στην ίδια κατεύθυνση προς Μοσχοχώρι. Το ISUZU της ΔΕΔΔΗΕ, στο οποίο επέβαιναν δυο τεχνικοί, προπορευόταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις πέρασε την αερογέφυρα ο 53χρονος οδηγός του ISUZU έκοψε ταχύτητα και έβγαλε φλας για να στρίψει αριστερά.

Όμως ο 79χρονος ιερέας, που ακολουθούσε με ένα Daihatsu Terios, δεν κατάλαβε ότι το προπορευόμενο όχημα ήθελε να στρίψει αριστερά και επιχείρησε προσπέραση, με αποτέλεσμα να το εμβολίσει και να το ανατρέψει.

Οι δυο τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ, οδηγός και συνοδηγός, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Στο νοσοκομείο επίσης διακομίστηκαν ο 79χρονος ιερέας από την Καλοσκοπή Φωκίδας, η κόρη του που ήταν στη θέση του συνοδηγού, καθώς επίσης και η παπαδιά που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

«Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα...», είπε στο LamiaReport διερχόμενος οδηγός, που βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή. Η τροχαία Λαμίας διενεργεί προανακριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

τροχαίοΛαμίαΔΕΔΔΗΕιερέας
Keywords
Τυχαία Θέματα