Σοκάρει η υπόθεση της παρενόχλησης 14χρονου από 39χρονο ιερέα

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της παρενόχλησης ενός 14χρονου αγοριού από έναν 39χρονο ιερέα, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως από τις έρευνες της αστυνομίας, ο ιερέας, που συνελήφθη στο σπίτι του σε περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, έστελνε στο αγόρι μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και γυμνές φωτογραφίες του σε διάφορες

πόζες.

Από τη δικογραφία που σχηματίσθηκε προκύπτει ότι ο 39χρονος ήρθε σε επαφή με τον 14χρονο από τις αρχές Ιουνίου, μέσω μηνυμάτων θρησκευτικού περιεχομένου. Στη συνέχεια προκάλεσε τον 14χρονο ανήλικο στέλνοντας του μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά και γυμνές φωτογραφίες μέσω Viber και Messenger.

Μάλιστα, άρχισε να απειλεί το παιδί ότι εάν αναφέρει κάτι θα το τιμωρήσει ο θεός!

Ο 14χρονος, λόγω της πίεσης που δεχόταν ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι απευθύνθηκαν αμέσως στην Αστυνομία. Παράλληλα, ενημερώθηκε και το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Έτσι, την περασμένη Κυριακή ο ιερέας συνελήφθη.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο και λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο ιερέας να έχει παρενοχλήσει και άλλα παιδιά.

Ο 39χρονος ιερέας είχε σπουδάσει στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Όπως αποκαλύφθηκε,διατηρεί τρία προφίλ στο Facebook.

παρενόχληση ανηλίκωνσεξουαλική παρενόχληση ανηλίκουιερέαςπαπάςΣύλληψη
Keywords
Τυχαία Θέματα