Σήμερα παρουσιάζεται το νέο Nokia 3310. 6 πράγματα που δεν ξέρατε για το παλιό!

Η είδηση της επανακυκλοφορίας του NOKIA 3310 που σάρωσε την αγορά παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα έκανε μεγάλο θόρυβο. Για πολλούς ήταν το πρώτο κινητό όπου αφιέρωναν πολύ ώρα στο "θρυλικό" φιδάκι του.

Από την πρώτη έκδοση του, έχουν περάσει δεκα επτά χρόνια Η εταιρία HMD, που έχει τα δικαιώματα χρήσης του Nokia brand σχεδιάζει να παρουσιάσει τη συσκευή στην έκθεση MWC, στην Βαρκελώνη.

Το

πρώτο Nokia 3310, κυκλοφόρησε το 2000, εντυπωσιάζοντας με την κομψή σχεδίασή του, τη μεγάλη αυτονομία, αλλά και την υψηλή αντοχή, για την οποία μάλιστα φημίζεται μέχρι σήμερα.

Η νέα έκδοση του 3310 αναμένεται να κοστίζει 59 ευρώ. Η εταιρία κρατά ακόμα κρυφές τις υπόλοιπες αλλαγές που θα ανανεώσουν την κλασική έκδοση.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, το απόγευμα θα μάθουμε όλοι πως θα είναι η νέα του μορφή

Η νέα μορφή της λατρεμένης συσκευής θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου της Nokia στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Δείτε παρακάτω εξι πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για τη θρυλικό Nokia 3310

1. Το πρώτο Nokia 3310 πούλησε 126 εκατομμύρια φορές σε όλο τον κόσμο.

2. Το κόστος του μετά την ανακοίνωσή του το 2000 ήταν περίπου 150 ευρώ

3. Η μπαταρία του διαρκούσε κατά μέσο όρο 260 ώρες, δηλαδή πάνω από μια εβδομάδα χρήσης χωρίς να το φορτίσεις. Βέβαια τότε δεν υπήρχαν οι εφαρμογές, και το διαδίκτυο που "Τρώνε" την μπαταρία

4. Το αγαπημένο μας «Φιδάκι» ήταν ένα παιχνίδι που εμφανίστηκε πρώτη φορά ως ηλεκτρονικό σε παιχνιδομηχανή το 1976 και είχε το όνομα blockade.

5. Το πρώτο 3310 εκτός από τους 35 ήχους κλήσης που είχε απο μόνο του, μπορούσες να προσθέσεις άλλους 6 είτε από ειδική εφαρμογή είτε από το ίντερνετ (για όποιον είχει τότε!)

τεχνολογίαnokiaκινητά
Keywords
Τυχαία Θέματα