Σε κατάληψη οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού- Ψήφισμα

Tweet

ΨΗΦΙΣΜΑ

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του σχολείου για τον εξής λόγο:

Η διαθεσιμότητα – απόλυση των καθηγητών του τομέα Υγείας και Πρόνοιας του σχολείου μας οδήγησε στην κατάργηση των συγκεκριμένων ειδικοτήτων, χωρίς να ληφθεί πρόνοια για τους μαθητές που φοιτούν στη Γ΄ Λυκείου. Μέχρι σήμερα, 1η Οκτωβρίου 2013, τοποθετήθηκε μία ωρομίσθια

εκπαιδευτικός της ειδικότητας Βοηθών Ιατρικών Εργαστηρίων για 8 ώρες διδασκαλίας, η οποία παραιτήθηκε την επόμενη ημέρα από την ανάληψη της υπηρεσίας της. Επισημαίνουμε ότι απαιτούνται 6 τουλάχιστον ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί για την κάλυψη των διδακτικών ωρών των ειδικοτήτων του τομέα Υγείας και Πρόνοιας.

Απαιτούμε την άμεση πρόσληψη καθηγητών των ειδικοτήτων Βοηθών Ιατρικών Εργαστηρίων και Νοσηλευτικής έως τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013, για να διεξαχθούν τα μαθήματα των ειδικοτήτων, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το πτυχίο μας και να δώσουμε Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ζητάμε την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων μας για να μπει ένα τέλος στην αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον μας και σε ένδειξη καλής θέλησης διακόπτουμε προσωρινά την κατάληψη του σχολείου μας έως τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013.

Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί το ψήφισμά μας στην αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας.

Επιτροπή κατάληψης

1ου ΕΠΑΛ Υμηττού

Tags: 1ο ΕΠΑΛ Υμηττούκατάληψηψήφισμα Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα