Σχετικά με την αξιολόγηση διευθυντών, της Αγγελικής Μητρογιαννοπούλου

Αξιολόγηση Διευθυντών

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σε συνέχεια του υπ' αριθμ. 10940 / 20-10-14 εγγράφου σας με θέμα "Εφαρμογή της αξιολόγησης στο πλαίσιο του Π.Δ. 152/2013" παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα επόμενα:

- Στα σχολεία Παιδαγωγικής Ευθύνης μου υπάρχουν Διευθυντές οι οποίοι διανύουν το 35ο έτος της υπηρεσίας τους ή πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν και δεν θα επιθυμούσαν να εμπλακούν στην επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία της αξιολόγησής τους.

- Στο ανωτέρω έγγραφο αναφέρεται ότι η αξιολόγηση σε πρώτη φάση

αφορά ορισμένες μόνο κατηγορίες κριτηρίων. Όταν κι αν καλύψει τις κατηγορίες της προετοιμασίας και της διεξαγωγής διδασκαλιών (2 τουλάχιστον εκ μέρους κάθε αξιολογούμενου κατά το ΠΔ 152), θα πρέπει να δοθεί ικανός χρόνος τόσο για αυτές όσο και για τις προβλεπόμενες συναντήσεις. Ενδεικτικά αναφέρω ότι σε 12 σχολεία αρμοδιότητάς μου οι διευθυντές είναι μαθηματικοί. Ενδεχομένως να υπάρχουν και περιπτώσεις όπου ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος.

- Στο άρθρο 16 για τον υπολογισμό της τελικής βαθμολογίας των αξιολογούμενων αναφέρεται διαίρεση με τον αριθμό 5. Τώρα όμως τα κριτήρια είναι λιγότερα από τον εν λόγω αριθμό.

Μετά τιμής

Η Σχ. Σύμβουλος Μαθηματικών

Μητρογιαννοπούλου Αγγελική

Tags: αξιολόγησηΑγγελική Μητρογιαννοπούλουσχολική σύμβουλος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα