Ψηφίζουν για να μετονομαστεί το Κέντρο Πολιτισμού Στ.Νιάρχος σε Ιωσήφ Στάλιν

Στο Δημόσιο πέρασε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), την Πέμπτη, κατά την τελετή παράδοσης του έργου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και άλλων παραγόντων της πολιτειακής ηγεσίας.

Το έργο παρέδωσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», Ανδρέας Δρακόπουλος, ενώ τη μεταβίβαση υπέγραψαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Χριστίνα Λαμπροπούλου, οικονομική διευθύντρια του Ιδρύματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης

Παυλόπουλος έκανε λόγο για «τη μεγαλύτερη δωρεά των τελευταίων χρόνων στο Δημόσιο», ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπενθύμισε την ευθύνη και την υποχρέωση της ελληνικής πολιτείας «να κρατήσει και να πολλαπλασιάσει την αίγλη αυτού του δημόσιου χώρου πολιτισμού».

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί ένα petition στην γνωστή πλατόφρμα Avaaz, όπου ζητούνται υπογραφές για να αλλάξει το όνομα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σε Ίδρυμα Ιωσήφ Στάλιν

Προφανώς ο διαγωνισμός είναι χιουμοριστικός, παρολαυτα έχει μαζέψει για την λίγη ώρα που βρίσκεται στην αέρα πολλές υπογραφές.

Την ψηφοφορία μπορείτε να την δείτε εδώ

Σταύρος ΝιάρχοςΙωσήφ Στάλιν
Keywords
Τυχαία Θέματα