ΠΣΕΑΥ: Σημαντική διευκρίνιση σχετικά με έγγραφα για τις νέες δομές

Ο ΠΣΕΑΥ, αυτές τις κρίσιμες στιγμές των αποφάσεων για την Ελληνική Εκπαίδευση και το μέλλον της Σχολικής Αγωγής Υγείας αλλά και όλων των δομών υποστήριξης, ανακοινώνει τις θέσεις και γενικότερα τις ιδέες του μόνο μέσα από τα επίσημα κείμενά του.

Και γίνεται αυτή η σημαντική διευκρίνιση γιατί υπάρχουν σημεία στις προτάσεις άλλων Συλλόγων ή και Εκπαιδευτικών Ομάδων που μας προβληματίζουν ή και μας βρίσκουν αντίθετους.

Παράλληλα με το έγγραφο του ΠΣΕΑΥ

(αρ.πρωτ. 118/27-10-2017), που εστάλη στον Υπουργό Παιδείας και δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ, ο ΠΣΕΑΥ έχει συγκροτήσει το τελευταίο διάστημα ολοκληρωμένη θέση πάνω στον άξονα της πρότασης του Υπουργείου αφού συνέλεξε, ανέλυσε και επεξεργάστηκε απόψεις πολλών συναδέλφων που υπηρέτησαν μέσα από διάφορους ρόλους την πρόληψη, την αντιμετώπιση και γενικά τις καινοτόμες δράσεις και σύντομα θα την ανακοινώσει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΣΕΑΥ δεν λειτουργεί συντεχνιακά, αλλά εστιάζει με πίστη και όραμα στο μέλλον της ενιαίας σχολικής Αγωγής Υγείας και στην παραμονή της με όσο το δυνατό πιο δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο στο Ελληνικό Σχολείο.

Για το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας

Η Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Παπαδοπούλου Μαρία Τομπούλογλου Ιωάννης

ΠΣΕΑΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα