Πρόσληψη στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Το «Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος» (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), σύμφωνα με την από 13/03/2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη - προώθηση της ποιοτικής ανάπτυξης της κλαδικής επαγγελματικής κατάρτισης και διασύνδεσή της με διαδικασίες πιστοποίησης εργατικού δυναμικού στο πλαίσιο διαρθρωτικής προσαρμογής των εργαζομένων» με κωδικό ΟΠΣ (ΜIS) 5003379, η οποία υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και του Υποέργου 1 «Υποστήριξη – προώθηση της ποιοτικής ανάπτυξης της κλαδικής

επαγγελματικής κατάρτισης και διασύνδεσή της με διαδικασίες πιστοποίησης εργατικού δυναμικού στο πλαίσιο της διαρθρωτικής προσαρμογής των εργαζομένων».

Απαιτούμενα προσόντα:
- Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στις Ανθρωπιστικές ή Κοινωνικές ή Οικονομικές Επιστήμες.
- Τεκμηριωμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον πέντε (5) ετών, ως ειδικός εμπειρογνώμονας/σύμβουλος στα πεδία της Διά βίου μάθησης και της Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας.
- Αποδεδειγμένη εμπειρία στην εκπόνηση και συγγραφή μεθοδολογίας και εργαλείων ανάπτυξης Επαγγελματικών Περιγραμμάτων.
- Εγγραφή στο Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ (Μ.Ε.Σ.ΙΝ.Ε.) έως την ημερομηνία λήξης της παρούσας πρόσκλησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παναγιώτη Νάτση: τηλ. 210-3327772, e-mail: [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία: Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Ινστιτούτο ΕργασίαςΓΣΕΕθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα