Πρόσληψη διδάκτορα στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για την Aπεικόνιση και Παρακολούθηση Θεμελιωδών Διεργασιών στη Βιολογία και την Ιατρική (BIOIMAGING-GR)» με κωδικό ΟΠΣ 5002755, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2017ΣΕ14510039 και συγχρηματοδοτείται από
το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ),

το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση υποτροφίας και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν ΑΔΑ: 6ΙΛΦ4694Φ7 - Δ7Ε ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Σελίδα 3 από 7 το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών έργων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

Θέση: Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται μία θέση υποψήφιου διδάκτορα που θα απασχοληθεί στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών μέσω σύναψης σύμβασης υποτροφίας.

Αντικείμενο: Συμμετοχή στο υποέργο «Οργάνωση και λειτουργία της ερευνητικής μονάδας Βιοαπεικόνισης του ΙΙΒΕΑΑ» και συγκεκριμένα στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και συνθηκών πρόσβασης στην υποδομή.

Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού ορίζεται η έδρα του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, Σωρανού Εφεσίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι «13/04/2018».

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

ΔιδάκτοραΊδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνώνθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα