Προσλήψεις 20 καθηγητών μουσικής στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ∆ΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Ο.Π.Α.Ν.) ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου επί ωροµισθία, συνολικά είκοσι (20) Καθηγητών Μουσικής για την κάλυψη των αναγκών του Ωδείου του Οργανισµού Πολιτισµού Άθλησης και Νεολαίας ∆ήµου Νέας Ιωνίας, που εδρεύει στη Νέα Ιωνία, και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

ΠΕ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ & ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ 1

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΒΙΟΛΙΟΥ 1

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙ∆ΕΙΑΣ 1

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ & ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΡΟΥΣΤΩΝ 1

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΦΛΑΟΥΤΟΥ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΥ 1

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥ 2

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥ – ΠΑΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ & ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ 1

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥ – ΑΡΜΟΝΙΟΥ & ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ 01

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΚΙΘΑΡΑΣ 4

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟΥ 1

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΚΛΑΡΙΝΕΤΟΥ & ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ 1

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ & ΧΑΛΚΙΝΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ 1

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΜΟΝΩ∆ΙΑΣ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ 1

ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΕΓΧΟΡ∆ΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΡΑ∆ΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΤΑΜΠΟΥΡΑ, ΛΑΟΥΤΟ, ΟΥΤΙ) 1

ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΠΑΣΟΥ 1

ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΟΥ 1

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 ετών συµπληρωµένα έως 67 ετών, Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά,είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λ. Ηρακλείου 268, 1ος όροφος ,Τ.Κ. 14231 Νέα Ιωνία, τηλ. 210- 2777721, 210-2759768. Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε εφηµερίδες και συγκεκριµένα από 30-08- 2017 έως και 08-09-2017, τις ώρες 09:00 έως 14:00. Όσοι πληρούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση της τριµελούς επιτροπής επιλογής, η οποία θα συνεδριάσει στα γραφεία του Ο.Π.Α.Ν., Λ. Ηρακλείου 264, 4ος όροφος την 18-09-2017. Για την επιλογή των καταλληλότερων υποψηφίων και εφόσον κριθεί αναγκαίο από την επιτροπή ενεργείται πρακτική δοκιµασία κατά τον προσφορότερο τρόπο ενώπιόν της ή από οριζόµενο από αυτήν, ειδικό εξεταστή.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: nea_ionia.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα