Προσφέρω τον εαυτό μου στην πατρίδα

Tweet Αρθρογράφος: Πιτσιρίκος

Σήμερα το πρωί ξύπνησα με μια μεγάλη διάθεση να προσφέρω στην πατρίδα. Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην διάθεση της κυβέρνησης, ώστε να με διορίσει όπου θέλει αυτή και να προσφέρω με τις μικρές δυνάμεις μου στην αναγέννηση της Ελλάδας.

Πιστεύω πως λαός, πολιτικοί και εφοπλιστές ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα βοηθήσει και η Πρεσβεία.

Κι εντάξει, μπορεί τα τελευταία τρία χρόνια να έχω γράψει 2

χιλιάδες κείμενα εναντίον των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά αλλά τώρα κατάλαβα το λάθος μου και είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ ακόμα και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, για να σώσουμε παρέα την πατρίδα μας.

Και μπορεί να σιχαίνομαι το Δημόσιο, αλλά, αν μπω μέσα εγώ, θα αλλάξει και το Δημόσιο και η γνώμη μου γι’ αυτό. Το μεγάλο μου προσόν είναι πως κινούμαι με ευχέρεια ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, την Νέα Δημοκρατία και την ΔΗΜΑΡ, ενώ μπορώ να γίνω και ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο αν κυβερνήσει, όμως, γιατί αλλιώς πώς θα διοριστώ εγώ; Γενικά, είμαι με όλα τα κόμματα. Όλα είναι χρήσιμα και, κυρίως, πατριωτικά. Μόνο με την Χρυσή Αυγή μη με μπλέξετε, γιατί είμαι και δημοκράτης ο μπαγάσας. Τώρα περιμένω την κυβέρνηση να με αξιοποιήσει. Σίμο, Παντελή, Νίκο -όποιος να ‘ναι τέλος πάντων-, περιμένω τηλέφωνό σας. Για την αμοιβή μου, δεν τίθεται θέμα. Μόνο να είναι πάνω από πέντε χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Άλλωστε, το κάνω για την πατρίδα. (Η καλλίπυγος κορασίδα στη φωτογραφία είναι εμφανές πως έχει κάνει ενόργανη και έκανε εξαιρετικές κωλοτούμπες στην παραλία. Την θαύμαζα επί ώρες. Αν και μάλλον είναι Ιταλίδα, νομίζω πως πρέπει η κυβέρνηση να την διορίσει κάπου. Το ‘χει.) Πηγή: pitsirikos.net Ετικέτες: Πιτσιρίκος Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα