Προκλητική και ακατανόητη ενέργεια σε βάρος 30 εκδρομέων στη Χίο

Θύματα μιας ακατανόητης όσο και προκλητικής ενέργειας έπεσαν τριάντα εκδρομείς στο χωριό Κηπουριές της Χίου.
Όπως περιγράφει ο Γιώργος Παγούδης σε δημοσίευμά του στην Εφημερίδα των Συντκτών, καλεσμένοι του συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη ανήμερα της 25ης Μαρτίου, οι εκδρομείς έφθασαν με τα αυτοκίνητα τους στην ορεινή Αμανή και στο συγκεκριμένο χωριό, προκειμένου να βαδίσουν στα μονοπάτια που περιγράφονται στο έργο του συγγραφέα «Ανάμισης Ντενεκές». Μια εκδήλωση που είχε προαναγγελθεί μέρες τώρα με σχετικό κάλεσμα από τα κοινωνικά δίκτυα του ίντερνετ.

«Αφήσαμε τα αυτοκίνητα δεκαέξι στον αριθμό σε ένα σημείο, αρκετά έξω από το χωριό και απομακρυνθήκαμε περί τα τρία χιλιόμετρα από εκεί θαυμάζοντας το τοπίο και τη φύση. Στην επιστροφή όμως μας περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Τα αυτοκίνητα στο σύνολο τους είχαν δεχθεί επίθεση από άγνωστο ή άγνωστους οι οποίοι είχαν αφαιρέσει τις βαλβίδες από τα λάστιχα και συγκεκριμένα από δύο έως και τις τέσσερις σε κάθε αυτοκίνητο έτσι ώστε να τα ακινητοποιήσουν όλα», περιγράφει ένα από τα θύματα.

Αποτέλεσμα οι εκδρομείς να εγκλωβιστούν στο σημείο, χωρίς να έχουν τρόπο επιστροφής στα σπίτια τους. Οι ίδιοι βέβαια ειδοποίησαν την αστυνομία που επιλήφθηκε του περιστατικού αναζητώντας τον δράστη.

Η λύση τελικά για τους εκδρομείς δόθηκε από εταιρεία οδικής βοήθειας που έπρεπε να αναζητήσει ημέρα αργίας τον ανάλογο αριθμό και τύπο βαλβίδας για κάθε αυτοκίνητο , να τις μεταφέρει στο σημείο που απέχει τουλάχιστον 90' από την πόλη, να τις τοποθετήσει και στη συνέχεια να φουσκώσει τα λάστιχα, έτσι ώστε οι εκδρομείς να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η αστυνομία πάντως ελπίζει να ανακαλύψει τον δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Alfa Vita