Προκήρυξη Θέσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Κινητικότητας Leonardo Da Vinci

Tweet Κατηγορία: Εργασία

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Kινητικότητας Leonardo Da Vinci, εγκρίθηκε προς υλοποίηση το σχέδιο με κωδικό 2011‐1‐GR1‐LEO02‐06642 με ανάδοχο την Σ.ΑΜΟΙΡΑΣ‐Δ.ΜΠΑΡΔΑΚΙΔΗΣ Ο.Ε. (http://www.pbs.gr) και συντονιστή φορέα το Γραφείο Διασύνδεσης Δ.Π.Θ.

Σύμφωνα με το ανωτέρω σχέδιο 32 νέοι πτυχιούχοι (απόκτηση βασικού

ή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών τα 2 τελευταία έτη) από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) & του εξωτερικού έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία 20 εβδομάδων σε Φορείς (π.χ. Επιχειρήσεις, Ερευνητικά Κέντρα κ.λ.π.) του Εξωτερικού. Από τις 32 εγκεκριμένες θέσεις η ανάδοχος εταιρεία (PBS) υπό την εποπτεία και συντονισμό του Γραφείου Διασύνδεσης του Δ.Π.Θ. έχει ήδη υλοποιήσει ή έχει προγραμματίσει προς υλοποίηση τις 31 θέσεις.

Οι εγκεκριμένες θέσεις αφορούν τις παρακάτω χώρες:
Γερμανία (10 θέσεις)
Ιρλανδία (2 θέσεις)
Ουγγαρία (4 θέσεις)
Ισπανία (2 θέσεις)
Ηνωμένο Βασίλειο (8 θέσεις)
Βέλγιο (2 θέσεις)
Ρουμανία (2 θέσεις)
Ολλανδία (2 θέσεις)

Με την παρούσα ανακοίνωση θα καλυφθεί η τελευταία θέση του προγράμματος στην Γερμανία σε συνεργασία με τον φορέα υποδοχής Tries – Beratende Ingenieure, τεχνική εταιρεία με έδρα την πόλη Kastellaun.

Kαταληκτική ημερομηνία: 29-10-2012

Aναλυτικότερα:
http://www.pbs.gr 

Γραφείο Διασύνδεσης του Δ.Π.Θ

 

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, ή θέλετε να αναρτήσουμε την αγγελία σας στείλτε μας μέιλ στο [email protected].

 

Tags: Leonardo Da VinciΘέσεις εργασίας Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα