Προχωράει το πλάνο Γιαννακόπουλου για επένδυση στο ΟΑΚΑ - Τον Μάιο η τελική πρόταση

Οι υπεύθυνοι του πρότζεκτ ήδη επεξεργάζονται τα δεδομένα με τις ομάδες εργασίας εντός και εκτός Ελλάδος και στα μέσα Μαΐου θα μπορέσει να παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο, το οποίο θα είναι επικερδές για όλους.

Παρά τα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες για αρνητική τροπή δεν υπάρχει κάποια διαφωνία ανάμεσα στο κονσόρτσιουμ και την κυβέρνηση και υπάρχουν συζητήσεις από τις δύο πλευρές που συσκέπτονται υπό άκρα μυστικότητα.

Οι συζητήσεις αφορούν τους συντελεστές δόμησης έτσι ώστε το πλάνο να είναι επικερδές και

να παρουσιαστεί με τέτοιο τρόπο που να μην κινδυνεύει από το Συμβούλιο Επικρατείας.

Σε αυτή την κατεύθυνση εργάζονται οι δύο πλευρές και όπως προκύπτει μέσα στις επόμενες 40 ημέρες αναμένεται να κατατεθεί η τελική πρόταση στην κυβέρνηση με βάση τις δικές της προϋποθέσεις, τις οποίες έθεσε τις συναντήσεις που έγιναν.

Τελικός στόχος είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέσα στο Μάιο, προκειμένου να προχωρήσει το κονσόρτσιουμ την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για να δημιουργηθεί η ομάδα της επόμενη σεζόν πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα την έχει αφήσει στην τύχη της η σημερινή διοίκηση.

Πηγή: sdna

ΟΑΚΑAthens Alive
Keywords
Τυχαία Θέματα