Που είναι η μεγάλη απάτη; Το παράδειγμα του 7ου.

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Έχει γεμίσει ο τόπος απατεώνες! Απατεώνες οι οφθαλμίατροι, απατεώνες οι δημόσιοι υπάλληλοι, απατεώνες οι ανάπηροι, απατεώνες και οι πολιτικοί. Τα πάντα θα κάνει αυτό το σύστημα για να μας πείσει ότι για το κακό μας το χάλι φταίνε όλοι οι άλλοι, ανάμεσά τους και εμείς, εκτός από το ίδιο το σύστημα. Είναι ικανοί ακόμη και σάρκες από τις σάρκες τους να κόψουν γι΄αυτό, όπως κάποιους από τους πολιτικούς τους, κατά κανόνα χωρίς ιδιαίτερο ρόλο πια.
Από την άλλη η πραγματική εξουσία, τα εκλεκτά μέλη της αστικής τάξης, επιχειρηματίες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες δεν έχουν κάνει τίποτα, πολύ περισσότερο δε το ξένο κεφάλαιο, οι ιμπεριαλιστές.
Είναι ικανοί λοιπόν να δώσουν τους πάντες προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα στα οποία έχουν ταχθεί. Νυν υπέρ πάντων το κεφάλαιο, ντόπιο και ξένο.
Με μεγαλύτερη όμως ευκολία δίνουν το λαό, τον οποίο μας λένε ότι υπηρετούν, στο όνομα του οποίου μιλάνε και κάνουν τα χειρότερα εγκλήματα.
Κόβουν μισθούς, άσχετα αν τους πληρώνουν, στέλνουν χιλιάδες κόσμο στην ανεργία, κόβουν συντάξεις και φάρμακα, καταργούν την δωρεάν παιδεία, στέλνουν χιλιάδες παιδιά στην επίσημη ανεργία των 15 και άνω, καταργούν τη δωρεάν υγεία και μαζί τα νοσοκομεία στέλνοντας τους \"μη έχοντες\" στο έλεος του ..Θεού!
Και όλα αυτά τα διανθίζουν με ένα σωρό ψέμματα. Σαν και αυτά που λέει ο κ. Λυκουρέντζος στο όνομα του λαού πάντα. Μας είπε λοιπόν:

«Έρχομαι σε ένα άλλο θέμα, το θέμα των συγχωνεύσεων. Εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο. Δεν συγχωνεύονται οι κλινικές. Ενισχύονται οι υπάρχουσες νοσοκομειακές μονάδες με τέτοιο τρόπο που πραγματικά θα βελτιώσουν τη δυνατότητά τους να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και να αξιοποιούνται οι υποδομές, κτηριακές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας.» \"ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ (Υπουργός Υγείας): Ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία: Το 1ο Θεραπευτήριο είχε πληρότητα 47%. Υπηρετούν εκατόν σαράντα επτά νοσηλευτές, εκατόν σαράντα οκτώ γιατροί, αριθμός κλινών εκατόν πενήντα τέσσερις. Δηλαδή, όπως βλέπετε, για τις μισές κλίνες που ήταν η πληρότητα αναλογούσαν τέσσερις ιατροί και νοσηλευτές. Είναι στοιχεία τα οποία έχουν ενδιαφέρον, γιατί το κόστος αυτό το πληρώνει η Ελληνίδα και ο Έλληνας φορολογούμενος, δεν το πληρώνουν κάποιοι άλλοι. 7ο Θεραπευτήριο: Ενενήντα ένας ιατροί, ενενήντα δύο νοσηλευτές, πληρότητα 20,7%. Αριθμός κλινών εκατό. Για τις είκοσι μία κλίνες, λοιπόν, αναλογούσαν πόσοι; Δέκα νοσηλευτές και ιατροί. Και αφήνω απ’ έξω το διοικητικό προσωπικό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ: ...(Δεν ακούστηκε)
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ (Υπουργός Υγείας): Ναι, το άκουσα αυτό που είπατε. Ήταν απαξιωμένο, ακριβώς. Για να μην παρέχουμε υπηρεσίες σε απαξιωμένες δομές πηγαίνουμε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, το οποίο είναι κόσμημα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και από εκεί
Keywords
Τυχαία Θέματα