Ποιοι πτυχιούχοι εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Χιλιάδες υποψήφιοι κάθε χρόνο διεκδικούν την εισαγωγή τους σε ένα τμήμα οικονομικών επιστημών και στα πλαίσια αυτά συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, διαγωνιζόμενοι εκτός από τα έξι μαθήματα της Κατεύθυνσής τους και σε ένα έβδομο μάθημα, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Παρουσιάζουμε σήμερα τα πτυχία και τους μεταπτυχιακούς τίτλους τα οποία είναι απαραίτητα για την εγγραφή στο Οικονομικό Επιμελητήριο και την εξάσκηση του επαγγέλματος του Οικονομολόγου-λογιστή-φοροτεχνικού κλπ.
Ως μέλη του ΟΕΕ εγγράφονται υποχρεωτικά όλοι οι πτυχιούχοι των ελληνικών ανώτατων οικονομικών σχολών, δηλαδή του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), του Πανεπιστημίου Πειραιά (πρώην ΑΒΣΠ), του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών (πρώην ΑΒΣΘ), των Οικονομικών Τμημάτων: του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου, οι πτυχιούχοι ισότιμων Οικονομικών Σχολών του εξωτερικού και οι πτυχιούχοι Οικονομικών Σχολών ή Τμημάτων Πανεπιστημίων που θα ιδρυθούν ή θα μετατραπούν σε οικονομικές, εφόσον χρησιμοποιούν το πτυχίο τους για επαγγελματικούς λόγους στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα
Πιο συγκεκριμένα
 Οι πτυχιούχοι και οι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων των τμημάτων οικονομικής κατεύθυνσης του Ανοικτού Πανεπιστημίου.
 Οι πτυχιούχοι του Τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.
 Οι πτυχιούχοι του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
 Οι πτυχιούχοι του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (πρώην Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων της Σχολής Διαχείρισης Φυσικών Πόρων και Επιχειρήσεων) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
 Οι Πτυχιούχοι Οικονομικών Σχολών του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 Οι Πτυχιούχοι του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ακολουθώντας το πρόγραμμα οικονομικής κατεύθυνσης.
 Οι Πτυχιούχοι του τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Πανεπιστημίου Αιγαίου (ΠΕ09).
 Οι Πτυχιούχοι του Τμήματος Διοίκησης Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
 Οι Πτυχιούχοι του τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με κατεύθυνση στη Χρηματοοικονομική Μηχανική.
Οι Πτυχιούχοι του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου του Τομέα Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας και Πολιτισμικών Σχέσεων.
 Οι Πτυχιούχοι του τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΔ

Keywords
Αναζητήσεις
επιμελητηρια ποιοι γραφονται, ποιοι εγγραφονται στο οικονομικο επιμελητηριο
Τυχαία Θέματα