Πλαστά πτυχία στο Δήμο Αμαρουσίου - Συγκάλυπτε ο Δήμαρχος συγγενείς στελεχών του

Tweet

Ο επίλεκτος δήμαρχος της ΝΔ, Γ. Πατούλης, συγκάλυπτε για χρόνια πλαστά πιστοποιητικά που αφορούσαν συγγενείς πρωτοκλασάτων στελεχών του, καταγγέλλει στο Κόκκινο ο κ. Κούκουζας, δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου.

Θα περιμέναμε άμεση ανάληψη πολιτικών ευθυνών από τον Γ. Πατούλη με τις αυτονόητες συνέπειες που προκύπτουν για όποιον έχει το θάρρος να τις αναλαμβάνει, τονίζει στο Κόκκινο ο κ. Κούκουζας (ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ), αντ` αυτού ο κ Πατούλης διολισθαίνει σε συνήθεις τακτικές

συκοφαντίας και πετάει την μπάλα στην εξέδρα μιλώντας για κομματική επίθεση και λαϊκίζουσα αντιπολίτευση, αποφεύγοντας τις σαφείς απαντήσεις. Ακούστε:

Ιστορικό της υπόθεσης:

1) Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 15ης Ιουλίου 2014 ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ», Πέτρος Κούκουζας, ρωτάει τον γεν. γραμματέα του δήμου, εάν από τη μέχρι εκείνη τη στιγμή διαδικασία ελέγχου παραποιημένων τίτλων δημοτικών υπαλλήλων έχουν εντοπιστεί και πόσες περιπτώσεις.

Ο γ.γ. του δήμου κ. Χρηστάκης απαντά για πρώτη φορά πως έχουν εντοπιστεί κάποια προβλήματα. Δεν αναφέρει ότι εμπλέκονται μέλη της παράταξης που διοικεί το Δήμο. Δεν το έκανε ποτέ μέχρι σήμερα.

2) Το θέμα παίρνει διαστάσεις στον τοπικό έντυπο τύπο («ΑΜΑΡΥΣΙΑ») και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης («ΑΜΑΡΥΣΙΑ», «ΘΕΣΗ, «ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ»).

3) Στις 7 Αυγούστου 2014 ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας καταθέτει γραπτώς τα ερωτήματα σχετικά με τα παραποιημένα πτυχία.

4) Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 18ης Σεπτεμβρίου 2014, ο Πέτρος Κούκουζας, επαναφέρει τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την εύρεση πλαστών πτυχίων στο δήμο Αμαρουσίου, χωρίς να λάβει απάντηση.

Πηγή: stokokkino.gr

Tags: Δήμαρχος Αμαρουσίουπλαστά πτυχίαΓιώργος Πατούλης Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα