ΠΕΤΕΕΜ - ΤΕ1: Καταγγελία για μη εφαρμογή κείμενης νομοθεσίας περί αναθέσεων σχεδιαστικών μαθημάτων κλάδου ΤΕ01-01 στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Tweet

ΘΕΜΑ: Καταγγελία για μη εφαρμογή κείμενης νομοθεσίας περί αναθέσεων σχεδιαστικών μαθημάτων κλάδου ΤΕ01-01 στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης

Αναφερόμενοι στο υπ’ αριθμ. 3/06.03.2014 έγγραφό μας σχετικά με την υπ’ αριθμ. 136/05.03.2014 ένσταση του συναδέλφου Επαμεινώνδα Ζμιθιά, εκπαιδευτικού κλάδου ΤΕ01.01 (Σχεδιαστών)

του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης καταγελούμε την υπ’ αριθμ. 4397/31.03.2014, παρελκυστική απάντηση του Προέδρου του ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης ως μη νόμιμη!

Στην προαναφερόμενη απάντησή του ο ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης αγνοεί εντελώς πως η ανάθεση μαθημάτων διδασκαλίας στα ΕΠΑ.Λ. πραγματοποιείται με τον τρόπο, ώστε να αναθέτονται πρωτίστως θεωρητικά μαθήματα στους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ και να υπολείπονται τα εργαστηριακά και σχεδιαστικά μαθήματα στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΤΕ01 (μοναδική και αποκλειστική τους εκπαιδευτική απασχόληση) με οργανική θέση στο εκάστοτε σχολείο. Ενώ υπηρετεί ο συνάδελφος Επαμεινώνδας Ζμιθιάς ΤΕ01 με οργανική θέση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης, εσφαλμένα ανατέθηκαν πρώτα όλα τα σχεδιαστικά-εργαστηριακά μαθήματα του Τομέα Δομικών Έργων στους δύο εκπαιδευτικούς θεωρητικών μαθημάτων ειδικότητας κλάδου ΠΕ του σχολείου αυτού, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει αδιάθετες μόνο έξι (6) ώρες θεωρητικών μαθημάτων (για τη πρόσληψη αναπληρωτή) τις οποίες δεν μπορεί να διδάξει ο ΤΕ1 σύμφωνα με τα οριζόμενα αλλά έπρεπε να γίνει το αντίθετο. Έπρεπε δηλαδή στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης (με ευθύνη της διεύθυνσής του), σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα, να ανατεθούν πρωτίστως τα θεωρητικά μαθήματα στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ, έτσι ώστε οι ώρες που έμειναν αδιάθετες στον Τομέα Δομικών Έργων να αποτελούνται από σχεδιαστικά μαθήματα και να ανατεθούν στον συνάδελφο Επαμεινώνδα Ζμιθιά ΤΕ01-01 και όχι να μεταφέρουν άλλον συνάδελφο ΠΕ από άλλο σχολείο και να μένει ο οργανικά ανήκοντας και υπεύθυνος τμήματος με ελλιπές ωράριο με οκτώ (8) ώρες διδασκαλίας σχεδιαστικών μαθημάτων την εβδομάδα ενώ οι 6 ώρες σχεδίασης-εργαστηρίου να έχουν καλυφθεί από συναδέλφους θεωρητικών μαθημάτων του τομέα, πράξεις που τον οδηγούν ουσιαστικά με τεχνάσματα στον προθάλαμο της διαθεσιμότητας.

Όφειλε ο κύριος Μαντζιάρης να γνωρίζει ότι η Υ.Α. 7980/Γ2/21‑01‑2013, που αφορά τις αναθέσεις των ΤΕ01, ισχύει ήδη από τον Ιανουάριο του 2013 και στο 1ο εδάφιο, β) παράγραφο αναφέρεται ότι:

«Σε κάθε ειδικότητα εκπαιδευτικών της προπεριγραφείσας κατηγορίας του κλάδου ΤΕ01 που διδάσκει τα παραπάνω μαθήματα ως πρώτη (Α’) ανάθεση σε τομείς-ειδικότητες των ΕΠΑ.Λ. και ειδικότητες των ΕΠΑ.Σ. ορίζονται, επιπλέον, ως δεύτερη (Β’) ανάθεση τα υπόλοιπα μαθήματα ανάθεσης του ανωτέρω κλάδου, συναφή με την ειδικότητά τους, στους ίδιους αυτούς τομείς και ειδικότητες.»

Υφίσταται σαφώς η συνάφεια της ειδικότητας του Επαμεινώνδα Ζμιθιά ως εκπαιδευτικού ειδικότητας ΤΕ01.01 Σχεδιαστών με τα σχεδιαστικά μαθήματα (Σ). Επιπλέον, όμως, δικαιούται να διδάξει σχεδιαστικά μαθήματα (Σ) του Τομέα Δομικών έργων με Β’ ανάθεση διότι η ειδικότητά του ως εκπαιδευτικού ειδικότητας ΤΕ01.01 Σχεδιαστών αντιστοιχεί με την ειδικότητα Σχεδιαστών Δομικών Έργων και συνεπώς μαζί με τον ΤΕ01-5 έχουν αντιστοιχία ειδικότητας προς τα διδασκόμενα σχεδιαστικά-εργαστηριακά μαθήματα αυτού του Τομέα.

Επίσης στο περιεχόμενο της Διευκρινιστικής Οδηγίας 176027/Γ2/19-11-2013 αναφέρεται σαφώς ότι καταργείται η προτεραιότητα ανάθεσης διδασκαλίας στους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ ή η υποχρεωτική συμμετοχή κλάδων ΠΕ όταν η διδασκαλία γίνεται από δυο εκπαιδευτικούς. Συνεπώς, δεν έπρεπε καθόλου να έρθει εκπαιδευτικός από άλλο σχολείο για να διδάξει αυτές τις έξι διδακτικές ώρες εφόσον βρίσκεται ο Επαμεινώνδας Ζμιθιάς με οργανική θέση στο σχολείο και μπορεί να διδάξει έξι ώρες σχεδιαστικά μαθήματα του Τομέα Δομικών Έργων με Β’ ανάθεση!

Στην ίδια Διευκρινιστική Οδηγία 176027/Γ2/19-11-2013 αναγράφεται και ότι:

«Επίσης, μη ισχύουσες θεωρούνται ιδίου περιεχομένου ρυθμίσεις όποιων άλλων εγκυκλίων ή οποιασδήποτε ονομασίας δημοσίων εγγράφων που ενδεχομένως εξακολουθούν και σήμερα να αναπαράγουν το νομοθετικό καθεστώς που ίσχυε πριν την έκδοση της υπ’ αριθμ. 7980/Γ2/21-01-2013 Υ.Α.» Δηλαδή για τις αναθέσεις μαθημάτων των εκπαιδευτικών ΤΕ01 όλων των ειδικοτήτων έχουν εφαρμογή οι κανονιστικές πράξεις και οδηγίες της διοίκησης, που ίσχυαν πριν την εφαρμογή της υπ. Αριθ. 118842/Γ2/17-09-2008, Υ.Α και η οποία τροποποιήθηκε με την ως άνω ισχύουσα και συνεπώς κακώς και όχι ορθώς η διοίκηση δεν εκτελεί τα οφειλόμενα από τον νόμο και μετατρέπει τον δημόσιο υπάλληλο παράνομα σε «αργόμισθο».

Αναφέρει στην υπ’ αριθμ. 4397/31.03.2014 απάντησή του ο κύριος Μαντζιάρης: «… το οποίο κενό προέκυψε κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας ανάθεσης μαθημάτων από το Σύλλογο Διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Σταυρουπολης …». Δεν αληθεύει αυτός ο ισχυρισμός, διότι ο συνάδελφος Επαμεινώνδας Ζμιθιάς ενημερώθηκε ήδη από το Σεπτέμβριο του 2013 από τη Δ/ντρια του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης, ότι το ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης της κοινοποίησε ότι δήθεν δεν δικαιούται κανένα άλλο μάθημα εκτός από τα δύο μαθήματα που έχει σε Α’ ανάθεση! Κατόπιν αυτού ο Επαμεινώνδας Ζμιθιάς έστειλε σχετικό ερώτημα στο Τμήμα Δ’ της Δ/νσης Σπουδών Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ., το οποίο πρωτοκολλήθηκε στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. με τον αριθμό πρωτ. 542/11.09.2013 και στη συνέχεια στη Δ/νση Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης με τον αριθμό πρωτ. 13944/18.09.2013 για να διαβιβαστεί στο Τμήμα Δ’ της Δ/νσης Σπουδών Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ. Ο Δ/της του Τμήματος Δ’ της Δ/νσης Σπουδών Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ. Στυλιανός Μερκούρης αντί να του απαντήσει σχετικά με το ερώτημά του, κοινοποίησε στον Επαμεινώνδα Ζμιθιά το υπ’ αριθμ. 148536/Γ2/14-10-2013 έγγραφό του προς το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, παρακαλώντας εκ νέου το ΙΕΠ για τη διατύπωση γνώμης σχετικά με κάποιους συγκεκριμένους όρους των δύο παραγράφων της Υ.Α. 7980/Γ2/21‑01‑2013 και δεν απάντησε ποτέ το έρώτημά του! Μπροστά σε αυτή τον υποβιβασμό και την αδιαφορίας της διοίκησης να τακτοποιήσει το θέμα της ανάθεσης των σχεδιαστικών μαθημάτων στον συνάδελφο στο σχολείο που ανήκει οργανικά εμφάνισαν έτερο συνάδελφο από άλλο σχολείο στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ., ενώ ο Επαμεινώνδας Ζμιθιάς περίμενε ακόμα την απάντηση του Τμήματος Δ’ της Δ/νσης Σπουδών Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ. Το ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης εδώ είναι έκθετο και οφείλουν οι αιρετοί, όπως και η ΕΛΜΕ της περιοχής να τοποθετηθούν και να καταδικάσουν αυτόν το εμπαιγμό του συναδέλφου και του ιστορικότερου κλάδου στη ΤΕΕ

Ο κύριος ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης αναφέρεται στην υπ’ αριθμ. 4397/31.03.2014 απάντησή του επίσης και στους υπ’ αριθμ. 25349/Γ2/24.02.2014 «Διευκρινιστικούς πίνακες σχετικά με τις αναθέσεις μαθημάτων στα ΕΠΑ.Λ. και στις ΕΠΑ.Σ» του Τμήματος Δ’ της Δ/νσης Σπουδών Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ. με την υπογραφή του Προϊσταμένου Συλιανού Μερκούρη, όπου αναφέρεται:

«Σας αποστέλλουμε πίνακες για διευκόλυνση της εφαρμογής της με αρ. πρωτ. 7980/Γ2/21-01-2013 Υ.Α. (ΦΕΚ 129 Β’) με θέμα «Τροποποίηση-συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 118842/Γ2/17-09-2008 υπουργικής απόφασης «Αναθέσεις μαθημάτων Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ.» (ΦΕΚ 1984 Β’), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει» όσον αφορά στις αναθέσεις μαθημάτων (Α’ & Β’) στους μόνιμους εκπαιδευτικούς κλάδου ΤΕ01. Σας επισυνάπτουμε τους εν λόγω πίνακες και σχετικές επισημάνσεις. Συν.: 15 φύλλα»

Κι εδώ αγνοεί προφανώς ο κύριος Μαντζιάρης και η διοίκηση συνολικότερα στην προαναφερόμενη απάντησή του ότι το ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης είχε τοποθετήσει τον εν λόγω συνάδελφο από άλλο σχολείο ήδη από τον Οκτώβριο του 2013 στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης, δηλαδή τέσσερις μήνες πριν από την έκδοση του προαναφερόμενου υπ’ αριθμ. 25349/Γ2/24.02.2014 εγγράφου του Τμήματος Δ’ της Δ/νσης Σπουδών Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ. Σας δηλώνουμε ότι η «Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Εργαστηριακών Μαθημάτων κλάδου ΤΕ01, ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ» δεν νομιμοποιεί τις παραλήψεις και τις όποιες σκοπιμότητες των παραπάνω «Διευκρινιστικών πινάκων σχετικά με τις αναθέσεις μαθημάτων στα ΕΠΑ.Λ. και στις ΕΠΑ.Σ» του Τμήματος Δ’ της Δ/νσης Σπουδών Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ. που έδωσε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δ’ Στυλιανός Μερκούρης, διότι δεν εφαρμόζεται η Β’ παράγραφος της Υ.Α. 7980/Γ2/21-01-2013 (ΦΕΚ 129 Β’), που αποτελεί και επίσημο νόμο του Ελληνικού κράτους, στις ειδικότητες ΤΕ01.01 Σχεδιαστών και Δομικών ΤΕ01.05! Για την μη νόμιμη έκδοση αυτού του εγγράφου ήδη αναμένεται καταγγελία κατά του διευθυντή Σπουδών Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μας. Το «απόστημα» στην «αμαρτωλή» διεύθυνση σπουδών που μας ταλάνισε ως κλάδο 20 χρόνια πρέπει να πεταχτεί και σε αυτό θα συμβάλουμε όσο μπορούμε.

Ακόμα κι αν τελικά υποθέσουμε πως δεν ισχύει η Β’ παράγραφος της Υ.Α. 7980/Γ2/21-01-2013 Υ.Α. (ΦΕΚ 129 Β’) για την ειδικότητα ΤΕ01.01 Σχεδιαστών, πάλι δεν δικαιολογείται η τοποθέτηση εκπαιδευτικού με οργανική θέση από άλλο σχολείο για να διδάξει αυτές τις έξι (6) διδακτικές ώρες στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης, διότι και με το νομοθετικό καθεστώς που ίσχυε πριν την έκδοση της Υ.Α. 7980/Γ2/21‑01-2013, με το οποίο η ειδικότητα ΤΕ01.01 Σχεδιαστών είχε αποκλειστικά και μόνο Β’ ανάθεση στα μαθήματα Τεχνικό Σχέδιο της Α’ τάξης του ΕΠΑ.Λ. και Σχέδιο Ειδικότητας στη Γ’ τάξη της Ειδικότητας Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού, είχε εφαρμογή και ισχύει ακόμα η παρ. 14 του άρθρου 14 του Ν. 1566/85, την οποία προφανώς ο ΔΔΕ και το ΠΥΣΔΕ δεν γνώριζαν ή την παρέκαμψαν στη περίπτωση του συναδέλφου Ζμιθιά ότι:

«Οι εκπαιδευτικοί ενός σχολείου που πλεονάζουν σε ορισμένο κλάδο, εξ αιτίας μεταβολών στα προγράμματα διδασκαλίας ή για άλλους λόγους, είναι υποχρεωμένοι να διδάσκουν μαθήματα συγγενούς ειδικότητας στην ίδια σχολική μονάδα.»

Το υπ’ αριθμ. 146526/Γ2/22.11.2012 έγγραφο του Τμήματος Δ’ της Δ/νσης σπουδών Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ. επιβεβαιώνει την ισχύ της προαναφερθείσας νομοθεσίας για την κάλυψη του ωραρίου των εκπαιδευτικών εκτός και εάν στη Θεσσαλονίκη δεν ισχύει!.

Ο συν. Επαμεινώνδας Ζμιθιάς συνέταξε επίσης και σχετική Αίτηση θεραπείας προς την Υπηρεσία σας μέσω της Δ/νσης Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, η οποία πρωτοκολλήθηκε στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. με τον αριθμό πρωτ. 206/01.04.2014 και στη Δ/νση Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης με τον αριθμό πρωτ. 5598/07.04.2014. Στο υπ’ αριθμ. 7707/15.04.2014 έγγραφό σας με θέμα «Διαβίβαση αίτησης θεραπείας» προς τον Πρόεδρο του ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης το οποίο κοινοποιήσατε και στον Επαμεινώνδα Ζμιθιά και του αναφέρετε:

«Δεδομένου ότι α) ο ενδιαφερόμενος έχει ήδη προβάλει σχετική ένσταση στη Διεύθυνση Δ.Ε. Δυτικής Θες/νίκης και β) για την τροποποίηση της απόφασης ανάθεσης διοικητικού έργου πρέπει να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτήν της αρχικής έκδοσης της απόφασης, σας διαβιβάζουμε την ως άνω σχετική αίτηση θεραπείας και παρακαλούμε να μας γνωρίσετε το αποτέλεσμα της εξέτασης της ένστασης με συναφές περιεχόμενο που έχει υποβάλει σε εσάς ο συνάδελφος, ώστε, σε περίπτωση κατά την οποία έχει προκύψει διαφοροποίηση του διδακτικού του ωραρίου, το Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. να προτείνει στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης να τροποποιηθεί αντίστοιχα η απόφαση ανάθεσης διοικητικού έργου.»

Πληροφορηθήκαμε από το συνάδελφο ότι το ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ανακοίνωσε ότι ο κύριος Μαντζιάρης ως απάντηση του στο υπ’ αριθμ. 7707/15.04.2014 έγγράφου σας, με θέμα «Διαβίβαση αίτησης θεραπείας» διαβίβασε το ίδιο υπ’ αριθμ. 4397/31.03.2014 έγγραφό του στην υπηρεσία σας, το οποίο είχε συντάξει και ως απάντηση της υπ’ αριθμ. 136/05.03.2014 ένστασης του Επαμεινώνδα Ζμιθιά. Δηλαδή προηγήθηκε η απάντησή του πριν των δικών σας ενεργειών για έγγραφο που απευθυνόταν στην Περιφερειακή Δ/νση!

Επειδή διαπιστώνουμε πως η ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης και προσωπικά ο κύριος Μαντζιάρης εμμένει τελικά στη μη νόμιμη αιτιολογία του με την υπ’ αριθμ. 4397/31.03.2014 απάντησή του τόσο στην υπ’ αριθμ. 136/05.03.2014 ένσταση του Επαμεινώνδα Ζμιθιά, όσο και στο υπ’ αριθμ. 7707/15.04.2014 έγγραφό σας με θέμα «Διαβίβαση αίτησης θεραπείας», ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να διερευνήσετε - επιληφθείτε άμεσα της όλης υπόθεσης των θεμάτων ουσιαστικής λειτουργίας της υπόψη Διεύθυνσης ως αρμόδιας για το σχετικό έργο.

και να μας ενημερώσετε, στην επίλυση του θέματος στο εσπερινό ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Σε αντίθετη περίπτωση οφείλει το Υπουργείο Παιδείας να αποδώσει τις ανάλογες ευθύνες σε κάθε υπηρεσιακό παράγοντα, όπου υπάρχουν όσο ψηλά και αν βρίσκονται για να σταματήσει ο διασυρμός του με τα διαλυτικά φαινόμενα που παρατηρούνται στη διοίκηση με τη μη υλοποίηση της νομοθεσίας ειδικά στο θέμα των αναθέσεων τωνΤΕ01, παρά τη θετική 7980/Γ2/21-01-2013 Υ.Α. (ΦΕΚ 129 Β’) Υ.Α. που έθεσε «επί των τύπων των ήλων» στην 1η ανάθεση των εργαστηριακών μαθημάτων κάποια ουσιαστικά ζητήματα.

Ζητάμε από το ΠΥΣΔΕ και τη Δ/νση Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης με πλήρη διαφάνεια στην υπόθεση αυτή να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα, την επαγγελματική και ηθική υπόσταση του συναδέλφου Επαμεινώνδα Ζμιθιά και κάθε άλλης αντίστοιχης περίπτωσης, που εκκρεμεί.

Με κάθε νόμιμη επιφύλαξη

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΤΕΕΜ – ΚΛΑΔΟΥ ΤΕ01

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ – ΛΙΑ

ΠΕΤΕΕΜ - ΤΕ1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΚΛΑΔΟΥ ΤΕ01 ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ
ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1974
Προσωρινή Δ/νση:
ΟΛΜΕ Ερμού & Κορνάρου 2
Τηλ. 210 3230073
FAX. 210 3227382 - 3311338
Ηλ/κή. Δ/νση ΤΕ01
http://peteem1.blogspot.gr ...
e-mail: [email protected]
Τηλ. Προέδρου: 6977 982673
Mail: [email protected],
& [email protected]
Α’ Αντιπρόεδρος 6973804297
Mail: [email protected]
Γεν. Γραμματέας: 698 0753768
[email protected]
Αρ. Λογαριασμού:
00088893273-1 ΤΑΧ. ΤΑMIEYTΗΡΙΟ

ΠΡΟΣ
Τον Δ/ντή Περιφερειακής Δ/νσης
Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης
Κεντρικής Μακεδονίας
Γεώργιο Δ. Καρατάσιο
Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65
57001 Θεσσαλονίκη

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Δ/ντή Δ.Ε. & ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης
2. Υπουργείο Παιδείας
α) Γραφείο κ. Υπουργού
β) Γραφείου Υφυπουργού κ. Σ. Κεδίκογλου
3. γ) Δ/νση Προσωπικού Δ/θμιας Εκπ/σης
- Δ/νση Σπουδών - Τμήμα Γ’
4. Εσπ. ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
5. ΕΛΜΕ-Θες/νίκης – ΟΛΜΕ- Αιρετοί ΠΥΣΔΕ
6. Επαμεινώνδα Ζμιθιά ΤΕ1-05

Tags: ΠΕΤΕΕΜ - ΤΕ1Καταγγελία1ο ΕΠΑΛ Σταυρούποληςαναθέσεις μαθημάτων Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα