Περίανδρος: Αν ανοίξω το στόμα μου θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή

Πολιτική

Ο "Περίανδρος" Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, πάλαι ποτέ «υπαρχηγός» του Μιχαλολιάκου στη νεοναζιστική οργάνωση και εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης ενάντια στον Δ. Κουσουρή, έξω απο τα δικαστήρια της Ευελπίδων το 1998, στέλνει μέσα από την εφημερίδα Real News μήνυμα προς τη Χρυσή Αυγή προειδοποιώντας πως αν ανοίξει το στόμα του το νεοναζιστικό κόμμα θα διαλυθεί.

Ο γνωστός «Περίανδρος», «ηγετική

φυσιογνωμία» στο νεοναζιστικό χώρο, κατηγορεί, όπως αναφέρει η Real News επικαλούμενη δικά του άτομα, τον Μιχαλολιάκο και όσους βρίσκονται δίπλα του για τη «δίωξή του από την αστυνομία και τη φυλάκισή του» κάνοντας λόγο για «ανανδρία» του αρχηγού του νεοναζιστικού κόμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «είναι οργισμένος με την ομάδα Μιχαλολιάκου» και σημειώνει πως «δεν εκτίμησαν ότι δεν μίλησε που θα μπορούσε να είχε κλείσει η Χρυσή Αυγή». Υποστηρίζει επίσης πως «έχει στα χέρια του στοιχεία με τα οποία αποδεικνύεται η κατασκευή της ενοχής του από την κατασυκοφάντηση που οργάνωσε στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραμένει στο πλευρό του μέχρι σήμερα».

Ο «Περίανδρος» Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, πάλαι ποτέ «υπαρχηγός» του Μιχαλολιάκου στη νεοναζιστική οργάνωση και εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης ενάντια στον Δ. Κουσουρή, έξω απο τα δικαστήρια της Ευελπίδων το 1998, στέλνει μέσα από την εφημερίδα Real News μήνυμα προς τη Χρυσή Αυγή προειδοποιώντας πως αν ανοίξει το στόμα του το νεοναζιστικό κόμμα θα διαλυθεί. Ο γνωστός «Περίανδρος», «ηγετική φυσιογνωμία» στο νεοναζιστικό χώρο, κατηγορεί, όπως αναφέρει η Real News επικαλούμενη δικά του άτομα, τον Μιχαλολιάκο και όσους βρίσκονται δίπλα του για τη «δίωξή του από την αστυνομία και τη φυλάκισή του» κάνοντας λόγο για «ανανδρία» του αρχηγού του νεοναζιστικού κόμματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «είναι οργισμένος με την ομάδα Μιχαλολιάκου» και σημειώνει πως «δεν εκτίμησαν ότι δεν μίλησε που θα μπορούσε να είχε κλείσει η Χρυσή Αυγή». Υποστηρίζει επίσης πως «έχει στα χέρια του στοιχεία με τα οποία αποδεικνύεται η κατασκευή της ενοχής του από την κατασυκοφάντηση που οργάνωσε στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραμένει στο πλευρό του μέχρι σήμερα». Διαβάστε επίσης Η εξομολόγηση ενός Χρυσαυγίτη: Υπήρξα πιόνι ενός αστείου φυρερίσκουΌπως αναφέρεται, ο Περίανδρος σημειώνει πως τον «άφησαν στη φυλακή γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσε από το κελί να διαχειριστεί το πολιτικό του παρελθόν και πόνταραν πως δεν θα αποκαλύψει» ποιοι φέρουν ευθύνη για την επίθεση στον Κουσουρή. Όπως υποστηρίζει στο δικαστήριο δεν μίλησε για να μην διασπαστεί ο νεοναζιστικό χώρος. Η Real News, που επικοινώνησε μαζί του, αναφέρει πως ο ίδιος δήλωσε ότι «υπολείπεται πολιτισμού» και «είναι πλέον άνευ αρετής, τιμής και πνευματικών χαρισμάτων». «Ο νεοπλουτισμός της και οι δηλώσεις πολιτικής μετανοίας των ηγετίσκων της οδηγούν σε αδιέξοδο (...) Οι ίδιοι ο αγνοί εθνικιστές θα απορρίψουν τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με το καθεστώς και θα αναζητήσουν ζωτική δράση με πνεύμα θυσίας», δηλώνει. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, ο Περίανδρος αναφέρει πως «δεν φτάνει που τα πήρα όλα πάνω μου και ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να πατήσουν στο δικαστήριο έχουν και το θράσος να λένε ότι έκανα αλισβερίσι με τους δικαστές για να μου μειώσουν την ποινή. Ντροπή τους ειδικά για τον Παναγιώταρο που ξέρει από πρώτο χέρι τι έγινε». Μάλιστα όπως αναφέρει η Real News, ο Περίανδρος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τον ίδιο και πριν από λίγες εβδομάδες η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας του προκειμένου να δικαστεί. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και σε μια επιστολή που δημοσιεύεται σε ακροδεξιές ιστοσελίδες και αποδίδεται στον Περίανδρο. Σύμφωνα με τη Real News, στην εν λόγω επιστολή στέλνονται πολλαπλά μηνύματα στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «οι πολιντικάντες της συμφοράς στη ΧΑ –κάποιες αναλφάβητες καρικατούρες – επιδιώκουν παντοιοτρόπως να καταξιωθούν ως βουλευτές». Πηγή: tvxs.grTags: Χρυσή αυγή
Keywords
Τυχαία Θέματα