Πέρασε το γιο του για κλέφτη και τον σκότωσε

Λίγο μετά τις 3:00' τα ξημερώματα είχαμε τον επίλογο της τραγωδίας που εξελίχθηκε στους Αγίους Θεοδώρους Χανίων, όταν ένας 85χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον ίδιο τον 55χρονο γιο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κρήτη, ο ηλικιωμένος άντρας άνοιξε πυρ κατά του ίδιου του γιου του, καθώς τον πέρασε πιθανότατα για κλέφτη.

Ο 55χρονος αποφάσισε μαζί με τη γυναίκα του να επισκεφθούν τον ηλικιωμένο πατέρα του, στο χωριουδάκι

των Αγίων Θεοδώρων, που απαριθμεί μόλις τρεις κατοίκους, το απόγευμα του Σαββάτου.

Όταν διαπίστωσε ότι οι πόρτες ήταν κλειστές και ο ηλικιωμένος δεν άνοιγε, φοβήθηκε για την υγεία του πατέρα του και προσπάθησε να μπει στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο.

Εκείνη την ώρα φέρεται ότι δέχτηκε τα πυρά του ίδιου του πατέρα του και έπεσε νεκρός.

Το δράμα όμως συνεχίστηκε όταν ο πατέρας σε κατάσταση σοκ συνειδητοποίησε ότι είχε πυροβολήσει το γιο του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι αρνούμενος να παραδοθεί.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιόχωρας, ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων αλλά και ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης.

Λίγο πριν τις 3:00' τα ξημερώματα εκπαιδευμένοι αστυνομικοί από το Τμήμα Ειδικών Αποστολών έκαναν έφοδο στο σπίτι που είχε ταμπουρωθεί ο ηλικιωμένος και τον συνέλαβαν.

Ο 85χρονος παρελήφθη σε κατάσταση «σοκ» από ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καντάνου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου παραμένει φρουρούμενος, από αστυνομικές δυνάμεις.

Κρήτη
Keywords
Τυχαία Θέματα