Πέντε συλλήψεις εμπλεκόμενων στην καραμπόλα, αναζητείται ο υπαίτιος

Oι Αστυνομικοί της Τροχαίας προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις οδηγών εμπλεκόμενων στη φονική καραμπόλα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 27χρονης κοπέλας και τον τραυματισμό 7 ατόμων, εκ των οποίων δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι στην καραμπόλα συμμετείχαν συνολικά 30 αυτοκίνητα και ένα πούλμαν με μαθητές, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Για τους πέντε συλληφθέντες σχηματίστηκε

δικογραφία για δολοφονία εξ αμελείας και αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι. Ωστόσο, ο υπαίτιος του τροχαίου δεν έχει εντοπιστεί, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Θρήνος για την 28χρονη Ιωάννα που έχασε την ζωή της στην καραμπόλα

Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της ταξίδευε από τη Λάρισα προς Αθήνα για να συμμετάσχει σε ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ για την «Κιβωτό του Κόσμου».
Ενώ οι αρχές προσπαθούν να βρουν τα αίτια της φονικής καραμπόλας που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Σχηματάρι, η πόλη της Λάρισας θρηνεί για τον άδικο χαμό της 28χρονης που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα.

Η άτυχη κοπέλα που έχασε τη ζωή της ταξίδευε από τη Λάρισα προς Αθήνα για να συμμετάσχει σε ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Όπως έγινε γνωστό, μετά την καραμπόλα, η 28χρονη απεγκλωβίστηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε, αλλά κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, σταμάτησε η καρδιά της. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το προσωπικό του ασθενοφόρου κατάφερε να την επαναφέρει στη ζωή, έχασε τη μάχη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Tags: ΚαραμπόλαΙωάννα ΓιαννακοπούλουΚαραμπόλανεκρήτραυματίες
Keywords
Τυχαία Θέματα