ΠΑΣΟΚ στο Facebook εναντίον ΠΑΣΟΚ για τον ψυχίατρο του Παπανδρέου

Tweet

Η επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο Facebook, έκανε ανάρτηση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, προφανώς στα πλαίσια της χθεσινής εκδήλωσης στο Ζάππειο και με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η ανάρτηση έγραφε: "Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες - τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε (!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει να διώξει τη Δεξία!... ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ...

Το γραφείο του ΠΑΣΟΚ απάντησε στο επίσημο προφιλ του, ανακοινώνοντας πως: «Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου Facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο», σημειώνεται αρχικά στην ανακοίνωση η οποία στη συνέχεια αναφέρει:

«Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε».

Η επίμαχη ανάρτηση στο facebook είναι η παρακάτω

Μετά από λίγα λεπτά, ο διαχειριστής της σελίδας Βασίλης Δεληγκάρης έγραψε το εξής:

Tags: ΠΑΣΟΚΓιώργος Παπανδρέου Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα