Παρεμβάσεις ΠΕ: Η λεηλασία από την Ε.Ε. δεν έχει τέλος!

Ανακοινώσεις

www.paremvasis.gr Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Δήλωση των εκπροσώπων

των Παρεμβάσεων – Κινήσεων – Συσπειρώσεων στο Δ.Σ της ΔΟΕ

Νικολάρα Λάμπρου 6974750410

Αναγνωσταρά Γιάννη 6975308409

[email protected], www.paremvasis.gr

Η λεηλασία από την Ε.Ε. δεν έχει τέλος!

Η «Ευρώπη των λαών» δεν φέρνει την ευημερία που υπόσχονταν οι εμπνευστές της, οι δεξιές και σοδιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις που την υπηρέτησαν τις προηγούμενες δεκαετίες. Αντίθετα, με την αρωγή της ντόπιας αστικής τάξης υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Στην Κύπρο, με την πρόσφατη απόφαση της ληστείας των καταθέσεων του λαού ανοίγει ο ίδιος δρόμος για τον γκρεμό που ακολουθεί η Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης με τους υποστηρικτές του (ΔΗ.ΣΥ και ΔΗ.ΚΟ) επέλεξε τα ίδια βάρβαρα μέτρα που το 2010 επέβαλε στη χώρα μας ο Παπανδρέου, συνέχισε ο Παπαδήμος και υπηρετεί η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου (ΝΔ –ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ).

Σε Ελλάδα και Κύπρο, κεφάλαιο και τράπεζες, εφαρμόζοντας τα ίδια μέτρα που επιβάλλει το ΔΝΤ και η ΕΚΤ, θυσιάζουν τους λαούς στο όνομα των ευρωπαϊκών πολιτικών. Η πολιτική επιλογή της δεξιάς κυβέρνησης του Αναστασιάδη για τη ληστεία των καταθέσεων του κυπριακού λαού προμηνύει αντίστοιχα μέτρα για τον ελληνικό λαό από τους Σαμαρά-Βενιζέλο-Κουβέλη.

Να τους σταματήσουμε!

Οι εργαζόμενοι σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν κοινά συμφέροντα για να αντιταχθούν με οργανωμένους λαϊκούς αγώνες ενάντια στην ένδεια, στη λεηλασία μισθών-συντάξεων, στη φοροληστεία και στη διάλυση του κοινωνικού κράτους. Με ένα κίνημα ρήξης και ανατροπής από τα κάτω, με τα σωματεία στο προσκήνιο και τις λαϊκές ανάγκες για Ψωμί- Παιδεία- Ελευθερία να αντιταχθούμε απέναντι στα μνημόνια, ΔΝΤ και ΕΕ για το συμφέρον της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

Tags: Παρεμβάσεις ΠΕλεηλασίαΕΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα