Παπαρήγα για πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: "Είναι σαν την άχνη στον κουραμπιέ, άμα τον τινάξεις δεν μένει τίποτα"

Η Αλέκα Παπαρήγα πριν λίγο στην Βουλή δήλωσε πως: "Στη ΝΔ είστε αχάριστοι. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 4%, μας είχατε ζαλίσει. Εσείς έχετε μείνει στα παλιά. Τώρα ανακαλύψατε ότι είναι κομμουνιστές και απειλούν το σύστημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει χάπενινγκ στην πλατεία Συντάγματος. Δεν είναι τρόποι διαμαρτυρίας αυτοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ

έχει αξιώσεις και ονειρώξεις για κυβέρνηση". ενώ πρόσθεσε για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ: "Είναι σαν την άχνη στον κουραμπιέ, άμα τον τινάξεις δεν μένει τίποτα".

«Πείτε μου ένα παράδειγμα που η καπιταλιστική ανάπτυξη έγινε χωρίς χρέη» τόνισε η Αλ. Παπαρήγα που απέδωσε τη μνημονιακή καταστροφή αποκλειστικά στο κρισιακό φαινόμενο του καπιταλισμού. «Ο ΣΥΡΙΖΑ με ονειρώξεις και φαντασιώσεις παραπλανά το λαό» τόνισε η Αλ. Παπαρήγα τηρώντας ίσες αποστάσεις από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση «που βρίζονται».

Αν σήμερα νικήσει εκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει ήδη κερδίσει την στήριξη ή ανοχή της αστικής τάξης της Ελλάδας και όχι μόνο, τον έχουν βάλει ήδη στο χέρι», είπε η Αλ. Παπαρήγα απευθυνόμενη στους κυβερνητικούς παράγοντες και εξηγώντας το φόβο τους για την απώλεια της διακυβέρνησης.

Tags: Αλέκα Παπαρήγα Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα