Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Βρέθηκε λύση για τους μεταπτυχιακούς της Ειδικής Αγωγής

Tweet

Μπορεί να πέρασε από 40 κύματα η υπόθεση όσων συμμετέχουν στο Μεταπτυχιακό της Ειδικής Αγωγής, αλλά, όπως μας ενημέρωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κωνσταντίνος Μασσέλος, μετά την επίσκεψή του στο Τορίνο και τη συνάντηση που είχε με τον εκεί ομόλογό του, πλέον οι φοιτητές του κύκλου 2013-2015 γίνονται δεκτοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαμε ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα. Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί, επειδή αρκετοί συμμετέχοντες φοιτητές δεν είχαν πτυχιακή εργασία, καθώς κατά τη διάρκεια των σπουδών

τους είχαν επιλέξει τα ισότιμα μαθήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μασσέλος δήλωσε στο «Θάρρος»: «Στη διάρκεια της επίσκεψής μου στο Τορίνο και της συνάντησής μου με τον πρύτανη του εκεί πανεπιστημίου, βρέθηκε λύση και όλοι οι φοιτητές του μεταπτυχιακού της Ειδικής Αγωγής του κύκλου 2013-2015, οι οποίοι είχαν επιλεγεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Πανεπιστημίου του Τορίνο, γίνονται αποδεκτοί και από την ιταλική πλευρά.

Έτσι, θα ολοκληρώσουν κανονικά τις σπουδές τους και θα αποφοιτήσουν από το μεταπτυχιακό στο οποίο είχαν εγγραφεί αρχικά.

Έχουμε ήδη λάβει και σχετική επιστολή του πρύτανη του Πανεπιστημίου του Τορίνο, με τον οποίο συμφωνήσαμε ότι επιθυμούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, προχωρώντας σε επικαιροποίηση του πρωτοκόλλου συνεργασίας.

Επίσης, θα διερευνήσουμε άμεσα και την επέκταση της συνεργασίας μας σε άλλα αντικείμενα».

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

tharrosnews.gr/

Tags: πανεπιστήμιο Πελοποννήσουειδική αγωγή Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα