Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νοσηλευτικής ΔΕ ΠΕ18: Τοποθέτηση για δίκτυο

Tweet

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕ 18 (ΠΣΕΝΔΕ ΠΕ 18)

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕ1810

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ δεν κάνει τη δουλειά κανενός, για αυτό έμεινε και απέξω όλος ο κλάδος, τη βρομοδουλειά την έκαναν όλοι όσοι από το πρωί έως το βράδυ, βρίσκονται μέσα στις κλειστές πόρτες του ΥΠΑΙΘ και διαμένουν απέναντι από αυτό.

Εμείς ζητάμε να διοριστούν όλοι, σχεδόν κανένας, όμως στο συντονιστικό δεν ήθελε να ακούσει, για ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Προσπαθείτε

να συνεννοηθείτε, να ενώσετε και να διεκδικήσετε, τις 1300 θέσεις που σας εντάσσουν μέσα στο ΙΕΚ - ΣΕΚ, ενώ θα έπρεπε να μιλάμε αποκλειστικά για 1992!! όταν στις επίσημες συναντήσεις στο ΥΠΑΙΘ δεν θέλατε να ακούσετε, για αναλογικότητα, στις ανακοινώσεις μετά από την αποχώρηση του Προέδρου μας και την αντικατάσταση του από το συντονιστικό για λόγους υγείας, βγήκε από όλες η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ και η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 925.

Την αλληλεγγύη και το ήθος, έπρεπε να τη σκεφτούν ορισμένοι όταν, πήγαιναν και συνεχίζουν να πηγαίνουν σε καθημερινή βάση, χωριστά από όλους στο ΥΠΑΙΘ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ!!!!!!!!

Εμείς δεν ζητήσαμε να μην διοριστούν οι άλλες ειδικότητες, όμως δεν βρεθήκαμε τυχαία απ΄ έξω από τη 2η και την 3η κατανομή θέσεων στα ΙΕΚ και ενώ στην 1η είχαμε 120 θέσεις, ακόμη κάποιοι μεγαλοσχήμονες (πέντε μήνες μετά και προ απολύσεων) παίζουν το χαρτί του "ΥΓΕΙΑΣ" σε βάρος μας.

Η τακτική αυτή μας έφερε χωρίς καμία θέση (προς το παρόν) στα ΙΕΚ, το επιχείρημα του "ΥΓΕΙΑΣ" που έντεχνα όλοι συνεχίζουν να αναφέρουν!!!!!!!

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Μεταρρύθμισης μέχρι τις 26/11/2013 ότι: "δεν έχει αιτηθεί κανένας φορές για καμία θέση για τους εναπομείναντες εκτός κατανομής ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ"

Το άλλο σλόγκαν είναι "ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ" μετάφραση: Μήπως αυτό σημαίνει ότι "στο ΥΠΑΙΘ δεν έχουμε θέση;" και απλά ζητείτε να μην απολυθούμε;

Δεν έχουν σβήσει από τα αυτιά μας τα λόγια του ΓΓ. Κου ΚΥΡΙΑΖΗ ούτε τον Οκτώβριο, ούτε και τον Νοέμβριο στο Αμφιθέατρο "όπως είχαμε συνεννοηθεί οι 1300 εδώ και οι άλλοι............."

Ποιοί είχανε συνεννοηθεί; εμείς που δεν πήραμε ούτε μία θέση; οι όσοι διορίζονται σε ποσοστά 100% όταν αποκλείονται ολόκληροι κλάδοι!!!

Εμείς συνάδελφοι, δεν πουλάμε συνδικαλισμό εκ του ασφαλούς, τρέχαμε όλο το καλοκαίρι πολύ πριν από τη δημιουργία του συντονιστικού, για όλους, τώρα μας κατηγορείτε, ότι υπερασπιζόμαστε τον κλάδο μας, μετά από όλα αυτά...!!!

Σαφώς ευελπιστούμε η Άνοιξη να έλθει για όλους, (και το τι έχει κάνει ο καθένας από εμάς είναι γνωστό και θα το γράψει η ιστορία), σαφώς δεν έχουμε τίποτα με κανένα κλάδο και καμία ειδικότητα και επιθυμούμε σφόδρα να αποκατασταθούν όλοι οι εργαζόμενοι και δη οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα!!

Εμείς είμαστε όμως απέξω και δεν βρεθήκαμε τυχαία, σε αυτή τη δεινή θέση!!!!!

e-mail: [email protected]

Blog: http://psendepe18.blogspot.gr/

Site: www.psendepe18.gr

Tags: διαθεσιμότητααπολύσεις εκπαιδευτικώνπανελλήνιος σύλλογος εκπαιδευτικών νοσηλευτικής Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα