Όταν η Μισέλ Ομπάμα πουλάει υποκρισία γελοιοποιείται

Tweet

Όταν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε, κρατώντας ένα χαρτόνι που υποστήριζε τις 200 μαθήτριες που έχουν απαχθεί στη Νιγηρία από την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, δεν περίμενε το κύμα αντίδρασης ενάντια στον σύζυγό της που θα ξεσήκωνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία – που ανέβηκε στο Instagram - την εμφάνιζε με ένα χαρτόνι πάνω στο οποίο υπήρχε γραμμένο ένα

hashtag με τη φράση «Φέρτε τα κορίτσια μας πίσω». Σε μια προσπάθεια να συγκινήσει όσους είχαν ενημερωθεί για το γεγονός αλλά και να το εκμεταλευτεί, προκάλεσε με την υποκριτική της αυτή στάση, την οργή του κόσμου που γνωρίζει καλύτερα ότι τα εγκλήματα του συζύγου της είναι πολύ μεγαλύτερα.

Δεν άργησε να εμφανιστεί μέσα σε λίγη ώρα ένα αντίστοιχο μήνυμα, από εκατοντάδες πολέμιους των βομβαρδισμών που κάνουν οι ΗΠΑ σε αρκετές χώρες, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones). Τα θύματα από αυτές τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια τη θητείας του Ομπάμα (5 χρόνια) υπολογίζονται στα 2.400 στη Μέση Ανατολή και στην πλειοψηφία τους είναι άμαχος πληθυσμός.

#BringbackALLourchildren pic.twitter.com/RRdFPTp6DT

— jon levy (@FOTO8) May 11, 2014

RT @prisonplanet: #BringBackYourDrones - http://t.co/BgLXl3LNLy #BringBackOurGirls @FLOTUS @WhiteHouse @BarackObama pic.twitter.com/Dbard4RP0L

— Berkey Water Filters (@berkey_filters) May 12, 2014

#BringBackYourDrones pic.twitter.com/uhcbmeo0WE

— Haut-parleur (@O_parleur) May 9, 2014

#BringBackOurGirls #BringBackYourDrones pic.twitter.com/yn6p36xtVN

Paul Joseph Watson (@PrisonPlanet) May 13, 2014

#BringBackYourDrones - http://t.co/M83VBn9FRw #BringBackOurGirls @FLOTUS @WhiteHouse @BarackObama pic.twitter.com/tCHkbj6HT5

Paul Joseph Watson (@PrisonPlanet) May 12, 2014

Tags: ΗΠΑΜισέλ Ομπάμα Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα