ΟΙΕΛΕ: Έκτακτη συνάντηση την Πέμπτη 19/4μεταξύ του Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ και του Υπουργού Παιδείας

EKTAKTH ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΙΕΛΕ - ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 19/4 - ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 18/4

Έκτακτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη, 19/4, και ώρα 14:00 μεταξύ του Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ

και του Υπουργού Παιδείας κ. Μπαμπινιώτη με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που αφορά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Την ίδια μέρα ο Υπουργός έχει καλέσει για το ίδιο θέμα και τα υπόλοιπα συνδικάτα της εκπαίδευσης (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ)

Η ΟΙΕΛΕ στέκεται με ιδιαίτερη επιφύλαξη στον τρόπο και στη διαδικασία της αξιολόγησης (δείτε σχετικό άρθρο στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα ΑΒ), ιδιαίτερα σε σχέση με το ρόλο του διευθυντή του σχολείου, ο οποίος στα ιδιωτικά σχολεία αποτελεί προσωπική επιλογή του εργοδότη (\'η είναι ο ίδιος ο εργοδότης) και δύναται να ασκήσει μεροληπτικά τα καθήκοντά του.

Το Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ θα συνεδριάσει εκτάκτως μία ημέρα πριν από τη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, την Τετάρτη, 18/4, για να διαμορφώσει τις τελικές της προτάσεις, βάσει των ερευνών που έχει κάνει το κλαδικό Ινστιτούτο της Ομοσπονδίας την τελευταία δεκαετία.

Keywords
Τυχαία Θέματα