Οι ανώνυμοι απειλούν να δώσουν στη δημοσιότητα έγγραφα της Κίνας και του Χονγκ Κονγκ

Οι ανώνυμοι απειλούν να δώσουν στη δημοσιότητα έγγραφα της Κίνας και του Χονγκ Κονγκ

Οι ανώνυμοι, διαδικτυακοί ακτιβιστές που κάνουν χάκινγκ για υποθέσεις που θεωρούν δίκαιες και τις υποστηρίζουν δήλωσαν, δηλαδή απείλησαν ότι θα διαρρεύσουν έγγραφα των κυβερνήσεων της Κίνας και του Χονγκ Κονγκ από τη μεταξύ τους αλληλογραφία

μέσω mail.

Η ομάδα αυτή που δρά με την επωνυμία "Operation Hong Kong" στα hastang #OpHongKong #OpHK στο twitter δήλωσαν την Παρασκευή ότι θα ξεκινήσουν μία μαζική προσπάθεια κατά των σέρβερ της κινεζικής κυβέρνησης.

Επιθέσεις DDoS θα επιχειρήσουν να ακρωτηριάσουν τα δίκτυα.

Οι διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ αντιμετωπίζονται με δακρυγόνα, βία καθώς οι διαδηλωτές δεν υποχωρούν στο αίτημά τους για δημοκρατική εκλογή από αυτούς.

Η άρνηση του Χονγκ Κονγκ να διαπραγματευτεί με τους διαδηλωτές και η αντίδραση της αστυνομίας είναι δύο πράξεις που έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς, επιεικώς, αδέξιες και έχουν προκαλέσει την καταδίκη τους. Η καταδίκη προέρχεται και από τους Anonymous οι οποίοι πολύ συχνά κάνουν εκστρατείες για τις πολιτικές ελευθερίες των ανθρώπων.

Η κινεζική κυβέρνηση έχει παραδεχτεί ότι η ιστοσελίδα της έχει δεχτεί δύο φορές επιθέσεις, την Τρίτη και την Τετάρτη της εβδομάδας που μόλις πέρασε.

Οι Anonymous δήλωσαν επίσης ότι στόχος τους είναι και οι ιστοσελίδες του υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας, το υπουργείο Αμυνας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης καθώς και η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ.

Tags: Χονγκ Κονγκανώνυμοιanonymousεπίθεσηχάκινγκ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα