«Ο Σουμάχερ σημειώνει πρόοδο αλλά θα χρειαστεί χρόνια για να αναρρώσει»

Την πεποίθηση του ότι ο Γερμανός άσος της φόρμουλα, Μίκαελ Σουμάχερ κάνει πρόοδο αλλά θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να ανακάμψει δήλωσε την Πέμπτη ο Γάλλος γιατρός, Jean - Francois Payen που τον φροντίζει.

Εξήρε επίσης την σύζυγό του Κορίνα για την αφοσίωση που έχει δείξει μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

“Παρατήρησα κάποια πρόοδο αλλά θα έλεγα οτι θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο”, είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Payen, ο οποίος τον φρόντισε

αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο νοσοκομείο της Grenoble.

“Είναι όπως και για τους άλλους ασθενείς. Έχουμε μια χρονική κλίμακα από ένα έως τρία έτη, οπότε θα χρειαστεί να έχετε υπομονή”.

Μετά από έξι μήνες σε κώμα, ο Σουμάχερ είναι τώρα στο σπίτι του στο Gland της Ελβετίας ενώ ο Payen λέει ότι ακόμα παρακολουθεί τον 45χρονο στο νοσοκομείο της Λαζάνης και στο σπίτι του. “Οι επισκέψεις γίνονται για να βλέπουμε την πρόοδο και μετά ενημερώνω την σύζυγο και τα παιδιά του σχετικά με τις αλλαγές που παρατήρησα” τόνισε ο γιατρός.

«Είναι σε πολύ ευνοϊκές συνθήκες. Η γυναίκα του περιτριγυρίζεται από εξαιρετικές συμβουλές και έχει βάλει τα πάντα σε μέρη ώστε να του είναι προσιτά».

Tags: Μίκαελ ΣουμάχερΣουμάχερ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα