Ο ΣΚΑΪ έδιωξε τον Μπογδάνο

Στην απόλυση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου προχώρησε ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι η απόλυση του δημοσιογράφου έρχεται μετά τα όσα είπε χθες στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Τι είπε ο Μπογδάνος

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφερόμενος

στο τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα.

"Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό", ανέφερε κατά λέξη.

Η "συγγνώμη" του ΣΚΑΪ

Λίγο αργότερα ο ΣΚΑΪ μέσω ανακοίνωσης ζήτησε "συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου".

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει:

ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων".

Η αντίδραση Μπογδάνου μέσω Facebook

Κωνσταντίνος ΜπογδάνοςΣΚΑΪδημοσιογράφος
Keywords
Τυχαία Θέματα