Ο Φαήλος στηρίζει την Παπαγγελή για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

Από ολοένα και πιο υψηλά ιστάμενα στελέχη της κυβέρνησης υιοθετείται η άποψη περί «μη ύπαρξης νεκρών» στην εξέγερση του πολυτεχνείου. Το ταμπού, έσπασε η ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελλή, η οποία εξέφρασε την συγκεκριμένη άποψη μέσω facebook, μια ημέρα πριν την επέτειο της 17 Νοέμβρη. Την σκυτάλη πήρε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης

με την παρακάτω δήλωση:

«Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε κανένας νεκρός, υπήρξαν όμως στους γύρω δρόμους κι αλλού. Αυτό είπε κι η Έλλη Παπαγγελή, την αλήθεια δηλαδή, όχι πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί, και μας τα πρήξανε γι' αυτό διάφοροι. Διάφοροι υπεραγανακτισμένοι φωταδιστές ισχυριζόμενοι ψευδέστατα πως δήθεν είπε πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί».

Το μέλος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξης του Κουμουτσάκου με ανάρτησή της στο facebook , ισχυρίστηκε μια ημέρα πριν από την επέτειο της εξέγερσης, ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο, ενώ έκανε λόγο για «μυθολογία της Αριστεράς».

«Τέσσερις δεκαετίες αρλούμπας αρκούν» έγραφε και κατέληγε: «Δεν χρειαζόμαστε νέα Πολυτεχνεία και νέους μάρτυρες, αλλά μια επανάσταση του πιο αυτονόητου πράγματος: "της κοινής λογικής"» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Tags: ΚρανιδιώτηςΟΝΝΕΔΈλλη Παπαγγελή
Keywords
Τυχαία Θέματα