Ο Χρυσαυγίτης που έκανε κεφαλωκλείδωμα στα ΜΑΤ, διορίστηκε επιστημονικός συνεργάτης στις Βρυξέλλες

Tweet

Ο ανθρωπος που βλέπεται στη φωτογραφία να χτυπάει και να κάνει λαβές σε άνδρες των ΜΑΤ. έχει μια θέση στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα έχει διορισθεί στο γραφείο του ευρωβουλευτή της νεοζαζιστικής Χρυσής, Αυγής Λάμπρου Φουντούλη. Αυτή η θέση φαίνεται πως είναι η επιβράβευσή του!

Ο

λόγος για τον Αλέξανδρο Λύρη, ο οποίος είναι πολύ "κοντά" στον Ηλία Κασιδιάρη και στις τελευταίες ευρωεκλογές ήταν υποψήφιος του κόμματος.

Την αποκάλυψη κάνει δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", το οποίο επικαλείται πηγές της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τις οποίες, έχει προχωρήσει σε ταυτοποίηση του δράστη από το οπτικό υλικό και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Η εφημερίδα φιλοξενεί και συνέντευξη-δήλωση του κ. Φουντούλη, ο οποίος σημειώνει ότι τον επέλεξε, όχι για τις ικανότητές του στο κατς, αλλά γιατί είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του και διότι «πρόκειται για έναν μορφωμένο και πτυχιούχο νέο»!Πρόσθεσε επίσης πως για τα επεισόδια έξω από το Εφετείο "έπραξε με τον τρόπο που έπραξε γιατί βρισκόταν σε άμυνα".

Θυμίζουμε ξανά πως ο Αλέξανδρος Λύρης είχε κεντρικό ρόλο στα επεισόδια α που σημειώθηκαν στις 4 Ιουλίου έξω από το Εφετείο Αθηνών, κατά την προσαγωγή του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου

Tags: Χρυσή αυγήΑλέξανδρος Λύρης Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα