Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε την βομβαρδισμένη Γάζα

Παραμονή Χριστουγέννων και τα παιδιά της Γάζας συνάντησα τον Άγιος Βασίλη που επέλεξε ως πρώτο προορισμό του γι αυτές τις γιορτές.

τους καταστραμένους από τη θηριωδία του ιμπεριαλισμού και των Ισραηλινών βομβαρδισμών, δρόμους της συνοικίας Shujaiye. Ο Αϊ Βασίλης μοιράσε δώρα, και σκόρπισε την ελπίδα και τα χαμόγελα στα παιδιά τα οποία έχουν ζήσει την βαρβαρότητα των επεμβάσεων

Όπως δήλωσε στο Πρακτορείο Anadolu ο Άγιος Βασίλης ή κατά κόσμον Sameh Wadi κάτοικος και αυτός της περιοχής Shujaiyeh: “Τα παιδιά εδώ χρειάζονται ηθική υποστήριξη για να αντιμετωπίσουν τη

πραγματικότητα που είναι οδυνηρή. Ένας πραγματικός Άγιος Βασίλης για τα παιδιά αυτά θα είναι να επισκεφθεί τη Γάζα ένας παγκόσμιος ηγέτης ο οποίος θα παράσχει στα παιδιά αυτά τις βασικές ανάγκες που σήμερα στερούνται”

Palestinian Sameh Wadi dressed as Santa Claus and hands out toys to the Palestinian children among the debris of buildings destroyed by Israeli army, in Shujaiyeh district of Gaza City on December 23, 2014. (ANADOLU/Belal Khaled)

Tags: Αγιος Βασίλης
Keywords
Τυχαία Θέματα