Ο Άδωνις «ξαναχτύπησε» αλλά δεν πήγε στο ΚΑΤ

Tweet Αρθρογράφος: Σατυροπρόκος

Ο Άδωνις «ξαναχτύπησε» αλλά δεν πήγε στο ΚΑΤ

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Ο Άδωνις-Σπυρίδωνας είπε για μία ακόμη φορά την αλήθεια. Εμείς οι έλληνες τρέχουμε χωρίς λόγο στα νοσοκομεία. Ξυπνάμε το ένα πρωί και λέμε: Ας πάμε για μία πρωινή κωλονοσκόπηση έτσι να πάει καλά η μέρα μας.

- Μετά, το άλλο πρωινό, μετράμε τη θερμοκρασία και τη βρίσκουμε 36,6. Ας πάμε, λέμε, μια βόλτα στον παθολόγο του νοσοκομείου, προληπτικά μπας και ανέβει η θερμοκρασία.

- Την άλλη μέρα,

με ένα ψιλοκάταγμα στο χέρι, τρέχουμε στο ΚΑΤ. Λες και παλιότερα δεν έσπαγαν οι άνθρωποι τα κόκαλά τους; Κι αν κολλήσουν λίγο στραβά τι έγινε;

- Μερικοί τρέχουν στα νοσοκομεία χωρίς να είναι καν ετοιμοθάνατοι.

Αν δεν κινδυνεύει άμεσα η ζωή σου, τι γυρεύεις στο νοσοκομείο; Μόνο και μόνο για να φαίνεται χρήσιμο και να μην μπορεί ο υπουργός να το κλείσει;

- Πριν λίγο καιρό ο υπουργός Αρβανιτόπουλος διαβεβαίωνε ότι δεν θα απολυθούν καθηγητές. Ειλικρίνεια και πολιτική ευθύτητα! Μετά από λίγες μέρες έστειλε σε διαθεσιμότητα 2.500 καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης.

- Πριν λίγο καιρό οι έχοντες και κατέχοντες μεταπτυχιακό «γλύτωναν» τη διαθεσιμότητα. Τελικά αποδείχτηκε πως τσάμπα ξοδεύτηκαν, όσοι ξοδεύτηκαν, στα Ανοιχτά Πανεπιστήμια. Κανείς δεν είναι σίγουρος.

- Ο σκληρός Κυριάκος προτιμάει «σκληρό» ΑΣΕΠ, προς το παρών. Μόνο ο Τόμσεν του βρήκε το κουμπί και τον μαλακώνει με το μαγικό του iPod.

- Ο κυνικός Στουρνάρας προτιμάει του ψυχικά υγιείς. Κι εμείς προτιμούμε τους υπουργούς που θα μπορούσαν να ζήσουν με 400 ευρώ το μήνα όπως πολλοί συμπολίτες μας. Ο Στουρνάρας δεν ανήκει σ’ αυτούς.

- Μετά τους ψυχικά ασθενείς θα απολυθούν οι χρόνια πάσχοντες. Αν εννοεί κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων, ως πάσχοντες, είναι προς απόλυση!

- Όταν κάποιος υπουργός, υπογράφει με άνεση την απόλυση εργαζομένων θεωρείται ψυχικά υγιής ή ψυχικά ασθενής;

- Κατακόρυφη πτώση σημείωσαν οι τιμές στα εστιατόρια, τις ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού μας. Εκείνο το χρέος μόνο εξακολουθεί και ανεβαίνει. Βγάλε βρε Αντώνη ένα διάγγελμα!

- Για δύο και πλέον εβδομάδες τα ντόπια και ξένα ΜΜΕ ασχολούνταν με την αναμενόμενη γέννηση ενός μικρού «πρίγκιπα», του οποίου οι γονείς είναι άνεργοι.

- Εκφράζεται η απορία και η αγωνία για το πώς θα μεγαλώσει, πώς θα τραφεί, πού θα μένει και αν τελικά θα διαδεχτεί τους γονείς του στο «θρόνο» της ανεργίας.

- Το γεγονός προκάλεσε τέτοια παγκόσμια συγκίνηση, ειδικά στον βρετανικό λαό, που ξέχασαν ακόμη και τη γέννηση του εγγονού του Καρόλου (όχι του Παπούλια).

- Το πρόγραμμα της Δημόσιας; Τηλεόρασης;;, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι αντιγραφή του κυβερνητικού προγράμματος: «Ότι να’ ναι αρκεί να κυλάει ο χρόνος».

- Για ένα πράγμα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε μερικούς υπουργούς. Για το γούστο τους στην διακόσμηση των γραφείων τους. Από την Άννα μας την ανατολίτισσα μέχρι τον Ευάγγελο τον μαχαραγιά.

- Όπως και να το κάνεις, θέλει την άνεσή του ο κύριος υπουργός για να βάζει τις υπογραφές του στα τελεσίγραφα της τρόικας. Περίπου 700.000 ευρώ θα μας στοιχίσει το γραφείο του Ευάγγελου.

- Όσα θα κερδίσει ένας καλοπληρωμένος εργαζόμενος σε 50 χρόνια.

Πείτε μου τώρα, έχει τσίπα αυτός ο άνθρωπος; Ανόητη ερώτηση. Την έχασε κανείς άλλος συνάδελφός του για να τη βρει αυτός;

Ετικέτες: ΣατυροπρόκοςΆδωνις Γεωργιάδης Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα