Νηπιαγωγός από το Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Αλεθρικού Κύπρου

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΘΡΙΚΟΥ
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

ΟΙ ΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ:
Πτυχίο νηπιαγωγού του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου

Κύπρου ή πτυχίο νηπιαγωγού Τμήματος Παιδαγωγικών Ελληνικού Κρατικού Πανεπιστημίου Κύπρου ή πτυχίο νηπιαγωγού από εγκεκριμένο, με βάση τον περί Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Ίδρυση, Λειτουργία και Έλεγχος) Νόμο, πρόγραμμα σπουδών Ιδιωτικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, ή πανεπιστημιακό δίπλωμα η τίτλος ή ισότιμο προσόν, που αποκτήθηκε μετά από πλήρη φοίτηση είτε σε εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού είτε σε εγγεγραμμένη ιδιωτική σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Κύπρου της οποίας ο αντίστοιχος κλάδος είναι εκπαιδευτικά αξιολογημένος - πιστοποιημένος, νοουμένου ότι έχει αναγνωριστεί από το Κυπριακό Συμβούλίο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.ΣΑΤ.Σ.) η ισοτιμία, και αντιστοιχία του με το πτυχίο νηπιαγωγού του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ: Όπως αυτά καθορίζονται στο σχετικό σχέδιο υπηρεσίας του Υπ. Παιδείας.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: Σχολική Χρονιά 2012 - 2013.

ΑΠΟΛΑΒΕΣ: Οι απολαβές ανέρχονται στο ποσό των €1024.62 το μήνα (ακαθόριστες απολαβές). Επιπλέον προσφέρεται και 13ος μισθός.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 11η Ιουλίου 2012 και ώρα 1 -3 μ.μ. Οι αιτήσεις να απευθύνονται στον πρόεδρο της Κοινότητας Αλεθρικού και να συνοδεύονται από πλήρες βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα πτυχίων. Οι αιτήσεις να ριχτούν στο κιβώτιο προσφορών του Κοινοτικού Συμβουλίου Αλεθρικού το αργότερο μέχρι την πιο πάνω αναφερόμενη ημερομηνία και ώρα.

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΘΡΙΚΟΥ
Αγίου Επιφανίου 3, Τ.Κ. 7570, Αλεθρικό Τηλ: 24432244 FAX: 24433643
e-mail: [email protected]

Πηγή: Φιλελεύθερος (Κύπρου)

ΔΑΣΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα