Νετανιάχου: Δεν σταματάμε... με ή χωρίς εκεχειρία

Tweet

«Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε αυτήν την αποστολή με ή χωρίς εκεχειρία», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στην έναρξη της ομιλίας του, κατά τη συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου στο Τελ Αβίβ. «Δεν θα δεχθώ καμία πρόταση που δεν θα δίνει τη δυνατότητα στον ισραηλινό στρατό να ολοκληρώσει αυτό το σημαντικό θέμα για την ασφάλεια του Ισραήλ», πρόσθεσε.

Με πρόσχημα τα τούνελ και τα κρησφύγετα της Χαμάς οι στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν να κατακρεουργούν άμαχους και να διαλύουν τις υποδομές του Παλαιστινιακού κράτους. Στη

διαδικασία αυτή έχει επιστρατεύσει όπλα τελευταίας τεχνολογία και ρομποτικά συστήματα made in USA.

Νοσοκομεία, σχολεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ακόμα και ασθενοφόρα σφυροκοπούνται ανελέητα από τις δυνάμεις του Τελ Αβίβ την ώρα που η Χαμάς συνεχίζει να εκτοξεύει «βροχή» ρουκετών κατά ισραηλινών θέσεων και η παγκόσμια κοινότητα καταδικάζει τον πόλεμο που έχει κηρύξει το Ισραήλ κατά αμάχων.

Η κυβέρνηση του Μπένζαμιν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι εντείνει την στρατιωτική της επιχείρηση κατά των Παλαιστινίων εκφράζοντας μάλιστα την αισιοδοξία ότι, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρώσει τον στόχο της: την καταστροφή των τούνελ της Χαμάς.

Tags: ΓάζαΙσραήλΝετανιάχου Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα