Νέες πληροφορίες για τον θάνατο του ζευγαριού στην Κεφαλονιά - Τι έδειξε η νεκροψία (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η νεκροψία-νεκροτομή των σορών του νεαρού ζευγαριού τουριστών που έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Σε νεότερες δηλώσεις της στην εκπομπή «Tatiana Live», η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα επεσήμανε ότι δεν προέκυψε κάτι καινούργιο σε σχέση με τα στοιχεία που ήταν ήδη γνωστά, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια, χωρίς όμως να γνωρίζουμε εάν ο αρχικός στόχος των δύο νέων ήταν ο θάνατος.

Ο θάνατος της νεαρής (περίπου 23-25 ετών) επήλθε από αιμορραγία, ενώ ακολούθησε

ο άνδρας (περίπου 30 ετών), ο οποίος φαίνεται πως πραγματοποίησε αρκετές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του, κάτι που τελικά κατάφερε μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του.

Παράλληλα, η κ. Τσιόλα σημείωσε πως δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, υπάρχουν ευρήματα που δείχνουν πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα, υποδηλώνοντας ότι ενδεχομένως οι νέοι προέβησαν σε κάποια σατανιστική τελετή, σενάριο που δεν επιβεβαιώνεται.

Φωτο: kefaloniapress.gr

ΙατροδικαστήςνεκροψίααυτοκτονίααυτόχειρεςνεαροίνεκροίτουρίστεςΚεφαλονιά
Keywords
Τυχαία Θέματα