Να κατεβάσει ρολά δημόσιος και ιδιωτικός τομέας - Καταλήψεις και διαδηλώσεις παντού

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

1ου, 3ου, 4ου, 5ου

Γραφείων Π.Ε. Α΄ Αθήνας

Κόρακα και Παπαναστασίου

Τηλέφωνο - Φαξ: 2108319372    

 e-mail: [email protected]

                                                                                                                                      Αθήνα,

28 - 10 - 2012

 

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών  Π.Ε.,  Αιρετούς Α΄ ΠΥΣΠΕ Αθήνας, Αιρετούς ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αιρετούς ΚΥΣΠΕ, Α’ ΑΠΥΣΠΕ, Συμβούλους σχολικής και προσχολικής αγωγής

ΘΕΜΑ: ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ/ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΡΟΛΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

Το ρολόι της ζωής μας γυρνάει 100 χρόνια πίσω! Η επίθεση που δεχόμαστε είναι πρωτοφανής σε σφοδρότητα και αγριότητα.

Ο εχθρός έχει παρατάξει τις δυνάμεις του και ετοιμάζεται για τη σύγκρουση. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, ο λαός, να κάνουμε το ίδιο για τη συνολική αναχαίτισης της επίθεσης σήμερα. Αυτά τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν και η διαμαρτυρία δεν αρκεί. Γιατί το πέρασμά τους δεν είναι μια ακόμα υποβάθμιση της ζωής μας. Είναι άλλη ζωή.

Η ζωή που μας «στήνουν» δε φαίνεται ακόμα σε όλους. Θα φανεί όταν τα μέτρα θα αρχίσουν να εφαρμόζονται. Η ζωή αυτή έχει εκατομμύρια ανέργους, ανάμεσα τους και χιλιάδες εκπαιδευτικούς ως αποτέλεσμα των απολύσεων και των μηδενικών προσλήψεων. Έχει λουκέτα σε σχολεία και νοσοκομεία, απολύσεις των παλιών εργαζομένων ώστε η αγορά εργασίας να «τελειώνει» με δικαιώματα και αποζημιώσεις και δουλεία για όσους εργάζονται. Έχει απίστευτη φορολογική επιδρομή, σπίτια να βγαίνουν στο σφυρί κατά χιλιάδες, την απειλή της αξιολόγησης που θα εξορμά για να υποτάξει και να απολύσει, αύξηση στο ωράριο, απλήρωτη εργασία, δουλειά όποτε κι όταν θέλει το σχολείο, ο εργοδότης. Έχει λεηλασία του πλούτου του τόπου μας, κάθε σπιθαμή αυτής της γης μετατρέπεται σε φαγοπότι για το κεφάλαιο.

Για να μη ζήσουμε μια τέτοια ζωή, για να μην παραδώσουμε τα παιδιά μας δούλους του 21ου αιώνα, αξίζει να αγωνιστούμε!

 

Τα ψέματα τέλειωσαν. Τα βήματα σημειωτόν,  οι 24ωρες σκόρπιες απεργιακές κινητοποιήσεις, μια εδώ και μια εκεί, που οργανώνουν μέχρι σήμερα οι συνδικαλιστικές ηγεσίες σε ΓΣΕΕΑΔΕΔΥ είναι εντελώς αναντίστοιχες της επίθεσης, ανίκανες να βάλουν φραγμό και να τα ανατρέψουν.

Να σαλπίσουμε συνολικό και πολίτικο αγώνα με όλα τα μέσα, με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και διάρκεια, αγώνα ανατροπής!

Οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με πολιτική απεργία διάρκειας

Keywords
Τυχαία Θέματα