Ν. Κορέα: Οι δύτες εντόπισαν καμπίνες γεμάτες πτώματα στο κουφάρι του Sewal

Tweet

Kαμπίνες γεμάτες πτώματα στο νοτιοκορεατικό πλοίο εντόπισαν οι δύτες, αντιμετωπίζουν ωστόσο μεγάλες δυσκολίες στον απεγκλωβισμό τους, ανακοίνωσαν οι αρχές της Νότιας Κορέας.

Οι δύτες εντόπισαν τα πτώματα 48 κοριτσιών με σωσίβια, σε μια καμπίνα χωρητικότητας 30 ατόμων, γεγονός που αποδεικνύει ότι πολλοί επιβάτες συγκεντρώθηκαν στην ίδια αίθουσα μόλις το φέρι-μπόουτ άρχισε να βυθίζεται.

το γεγονός ότι οι επιβάτες φορούσαν σωσίβια μείωσε ακόμη περισσότερο την πιθανότητα διάσωσής τους, καθώς οι «πύλες εξόδου» είχαν ουσιαστικά

αχρηστευτεί καθώς βρίσκονταν στην πλευρά του πλοίου που είχε βυθιστεί.

Οι οικογένειες κατηγορούν τις Αρχές ότι στις περιγραφές τους υπερέβαλαν την έκταση της επιχείρησης διάσωσης, ενώ εκείνοι διαπίστωσαν μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα μεταβαίνοντας με πλοίο στον τόπο της τραγωδίας.

Οι συγγενείς θέλουν να περισυλλεγούν όλα τα πτώματα από το πλοίο μέχρι το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών που αναμένεται, φαίνεται πως θα δυσχεράνει το έργο των δυτών.

«Ξέρουμε πως οι μετεωρολογικές συνθήκες θα επιδεινωθούν και ότι τα ρεύματα θα ενισχυθούν από το Σάββατο» δήλωσε εκπρόσωπος της ακτοφυλακής στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Tags: Ν. ΚορέαΟι δύτεςεντόπισανκαμπίνεςγεμάτες πτώματαστο κουφάριτου Sewal Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα