Μηνύματα νίκης, ελπίδας, ανατροπής και ευθύνης από την Κρήτη, του αιρετού Γιώργου Τρούλη

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

1o Ενημερωτικό Νοεμβρίου Γιώργος Τρούλης                                       Ρέθυμνο, 7 Νοεμβρίου 2012 Νεοεκλεγείς Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ρεθύμνου

Τηλ. 6945802754

Email:  [email protected]

Προς τους Συναδέλφους μου

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Θέμα 1ο: «Μηνύματα νίκης, ελπίδας, ανατροπής και ευθύνης από την Κρήτη»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι με τη στήριξή σας στην Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελεύθερα

Ψηφοδέλτια έγινε αλλαγή τοπίου στα υπηρεσιακά συμβούλια σε ολόκληρη την Κρήτη. Με την ψήφο σας αναδείξατε αιρετούς εκπροσώπους σε όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια που είχαμε υποψηφίους. Εκλέγονται αιρετοί από την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Ρεθύμνου, στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου και στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης. Το μήνυμα της ελπίδας, της ευθύνης και της ανατροπής διαχέεται σε ολόκληρη την Κρήτη και αρχίζει να απλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με γνώμονα το συμφέρον του δημόσιου σχολείου, του εκπαιδευτικού και με βασικές μας αρχές την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη και τη διεκδίκηση συνεχίζουμε τον αγώνα που χρειάζεται ο κλάδος σε όλα τα επίπεδα με μαζικούς αγώνες, με παρεμβάσεις στον τύπο, με ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα υπηρεσιακά ζητήματα, για όλες τις εξελίξεις στα υπηρεσιακά συμβούλια. Στοχεύουμε στην ενότητα του κλάδου μας και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΓΩΝΑ της διεκδίκησης για το δωρεάν δημόσιο σχολείο και τον εκπαιδευτικό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για όλους εσάς που στηρίξατε την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ενότητα του κλάδου μας, για δυναμικούς αγώνες και για την ανατροπή της κατάστασης που βιώνουμε!!!

 

Θέμα 2ο: «Τελικά αποτελέσματα για τις εκλογές των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια από το Ρέθυμνο»

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών των αιρετών εκπροσώπων για τα υπηρεσιακά συμβούλια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Με τη συγκέντρωση των τελικών αποτελεσμάτων και των ποσοστών, σας ενημερώνω παρακάτω για τα αποτελέσματα του ΠΥΣΠΕ Ρεθύμνου και του ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης.

Σχετικά με το ΚΥΣΠΕ προέκυψε πρόβλημα στο 1ο εκλογικό τμήμα Ρεθύμνου, αφού μέχρι σε ένα σημείο της εκλογικής διαδικασίας δεν υπήρχαν στο εκλογικό τμήμα τα ψηφοδέλτιά μας, της “ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ: Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε.” Κατόπιν παραπόνων συναδέλφων μας ότι δεν έβρισκαν το ψηφοδέλτιό μας για το ΚΥΠΣΕ και μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήσαμε στο χώρο του εκλογικού τμήματος, αλλά και στα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα, καταθέσαμε ένσταση επί της διαδικασίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ρεθύμνου, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και στο Υπουργείο Παιδείας. Μετά από έλεγχο τα ψηφοδέλτια βρέθηκαν σε άλλο εκλογικό τμήμα αποθηκευμένα, ενώ η εφορευτική επιτροπή παραδέχθηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί την έλλειψη του ψηφο

Keywords
Τυχαία Θέματα