Μέσω Facebook βρήκε το απαχθέν νεογέννητο μωρό της

Tweet

Η μητέρα του μωρού που μένει στο Κεμπέκ του Καναδά έγραψε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σελίδα της στο Facebook χθες Τρίτη 27 Μαϊου αφού το απαχθέν νεογέννητο μωρό της εντοπίστηκε μόλις τρεις ώρες μετά χάρη στην ανταπόκριση που βρήκε η έκκλησή της για βοήθεια από τέσσερις άγνωστους στο Facebook.

Τι ακριβώς έγινε! Η αστυνομία του Trois Riviers στον Καναδά εξέδωσε ένα amber alert

αργά τη Δευτέρα όταν μία νεαρή γυναίκα ντύθηκε νοσοκόμα μπήκε στο μαιευτήριο και πήρε τη μικρή νεογέννητη, μιας μέρας κόρη της Victoria. Χάρη στην περιγραφή του αυτοκινήτου γρήγορα κινητοποιήθηκε η αστυνομία. Παράλληλα όμως οι γονείς ανέβασαν στη σελίδα τους στο facebook μία έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι ή δει το αυτοκίνητο να επικοινωνήσει μαζί τους γιατί τους έκλεψαν το μωρό. Ζήτησαν να διαδωθεί το Post "Παρακαλούμε βοηθήστε μας, η μόλις μιας μέρας κορούλα μας εκλάπη"

Τέσσερις άνθρωποι που κάθονταν στο σπίτι τους και έπαιζαν με το facebook διάβασαν την έκκληση και αποφάσισαν να βγουν από το σπίτι τους και να ψάξουν το αυτοκίνητο. Οι τέσσερις ερασιτέχνες ντεντέκτιβ έψαξαν στους δρόμους της πόλης και βρήκαν το αυτοκίνητο και κάλεσαν την αστυνομία.

Η περιπέτεια του μωρού και των γονιών του κράτησε ευτυχώς μόλις τρεις ώρες.

nbcnews.com/

Tags: facebookΚεμπέκΚαναδάς Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα