ΜΑΣ Πάτρας: Η εφαρμογή του δόγματος «Νόμος και Τάξη» από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ανακοινώσεις

Γραμματεία Πάτρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η εφαρμογή του δόγματος «Νόμος και Τάξη» από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πάτρας έχει ζητήσει μέσω e-mail από τους Προέδρους Τμημάτων να τον ενημερώσουν για «παραβατικές συμπεριφορές συμβαίνουν εντός πανεπιστημίου …(π.χ. κατάληψη αιθουσών)».

Αυτή η ενέργεια είναι συνέχεια της εφαρμογής του δόγματος «Νόμος και Τάξη» που ακολουθεί η κυβέρνηση ενάντια στους λαϊκούς αγώνες – με τις συλλήψεις

των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, την επιστράτευση των απεργών ναυτεργατών και των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ, την προσπάθεια καταστολής των μπλόκων των αγροτών.

Προετοιμάζουν το έδαφος για το «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΕ», που σε αυτό δεν χωράει η πολιτική και συνδικαλιστική δράση, ο οργανωμένος αγώνας των φοιτητών - σπουδαστών. Κάθε τέτοια ενέργεια και κινητοποίηση θα θεωρείται «παραβατική συμπεριφορά».

Θέλουν να διαμορφώσουν καθηγητές – ρουφιάνους των συμφερόντων των αφεντικών, με μόνη έγνοια τους να μην διακόπτονται από «παραβατικές συμπεριφορές» τα ερευνητικά προγράμματά τους και να τα κονομάνε από τις επιχειρήσεις.

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών προειδοποιεί τον Πρύτανη και κάθε φιλόδοξο εφαρμοστή του δόγματος «Νόμος και Τάξη» , ότι θα μας βρουν απέναντί τους!

ΚΑΛΟΥΜΕ:

- Κανένας φοιτητής να μην φοβηθεί από την κρατική καταστολή, η οποία δείχνει το φόβο των αφεντικών απέναντι στην οργανωμένη πάλη του λαού.

- Κανένας καθηγητής να μην γίνει χαφιές των επιχειρήσεων και του Πρύτανη. Να απειθαρχήσει στην οδηγία των πρυτανικών αρχών!

Η απάντηση στο «Νόμος και Τάξη» του κεφαλαίου στις ζωές μας και τα πανεπιστήμια, πρέπει να είναι ο μαζικός, ανυποχώρητος, οργανωμένος αγώνας.

Στην απεργία στις 20 Φλεβάρη να νεκρώσουν τα πάντα στο πανεπιστήμιο, να μη γίνει ούτε ένα μάθημα ή εργαστήριο, ούτε ένα ερευνητικό πρόγραμμα για τις επιχειρήσεις.

Να υπάρχουν μαζικά, δυναμικά μπλοκ φοιτητικών συλλόγων, επιτροπών αγώνα και ετών στο απεργιακό συλλαλητήριο στις 10:30 στην πλατεία Γεωργίου με το ΠΑΜΕ.

Tags: ΜΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα