Ληστής ζητά συγγνώμη για τη ληστεία ύστερα από 22 χρόνια

Tweet

Η ληστεία έγινε σε μία βρετανική παμπ, από αυτές τις παραδοσιακές, πριν από 22 χρόνια. Μία γυναίκα παραδέχτηκε δημόσια, με επιστολή που έστειλε, την ανάμειξή της σε ληστεία που έγινε το 1992 όπου η ίδια μαζί με άλλους, έσπασαν ένα μηχάνημα που πουλούσε τσιγάρα και άρπαξαν τα χρήματα στην περιοχή Cheshire στην Αγγλία.

Η δράστης έγραψε ένα γράμμα προς την ιδιοκτήτρια ζητώντας της "συγγνώμη" όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Huffingtonpost.com. "Δεν είχα συνείδηση του τι έκανα, δεν καταλάβαινα τις πράξεις μου εκείνη την περίοδο" είπε

στο γράμμα "περνούσα διάφορα και δεν ήξερα που να στραφώ για βοήθεια".

Η γυναίκα που έστειλε το γράμμα δεν αναφέρει το όνομά της και μάλιστα λέει ότι δεν ήταν αυτή που έσπασε το μηχάνημα, απλώς συμμετείχε και αυτό δεν την έκανε να νιώθει λιγότερες τύψεις όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι μαζί με το γράμμα έστειλε και 100 αγγλικές λίρες για τη ζημιά. Η ιδιοκτήτρια της παμπ θα δωρίσει τα χρήματα και θέλει, όπως είπε, να γνωρίσει τη γυναίκα αυτή. Η αστυνομία όμως έχει αντίθετη άποψη από την ιδιοκτήτρια της παμπ αφού άρχισε να την ψάχνει για το αδίκημα.

Tags: Αγγλίαπαμπ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα