Κλείνουν τη Βουλή για την υπόθεση Μπαλτάκου και για νέα μέτρα

Tweet

Το κλείσιμο άρον-άρον της βουλής αποφάσισε η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να βάλει κάτω από το χαλάκι και να παραγράψει τις συζητήσεις άρσης ασυλιών, μεταξύ των οποίων και του Ηλία Κασιδιάρη για το γεγονός της μαγνητοσκόπησης του Μπαλτάκου. Παράλληλα ετοιμάζονται «στημένες» συνθέσεις των θερινών τμημάτων που θα εγκρίνουν τα κρίσιμα νομοσχέδια

για την εκποίηση της δημόσια περιουσίας και το περιβάλλον, ενώ παραγράφονται ποινικές ευθύνες για υποθέσεις, όπως αυτές του Μνημονίου και των υποβρυχίων.

Το γεγονός έρχονται να επιβεβαιώσουν και τα δημοσιεύματα τα οποία μιλούν για την ύπαρξη νέου - κρυφού μνημονίου, που περιλαμβάνει καταιγίδα μέτρων για τον Οκτώβριο (δείτε εδώ)

Η αντιπολίτευση χαρακτηρίζει το κλείσιμο, απροκάλυπτη και προκλητική μεθόδευση από την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου για να μείνουν στο σκοτάδι του παρασκηνίου οι ειδικές σχέσεις και οι θρυλούμενες συμφωνίες του Μαξίμου με τη Χρυσή Αυγή και τον συνομιλητή του Μπαλτάκου Ηλ. Κασιδιάρη. Αιφνιδιαστικά, και αφού η Βουλή ήρε την ασυλία των Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού, οι οποίοι απείλησαν με αποκαλύψεις για συνομιλίες σειράς στελεχών (Μουρούτη, Μαρκογιαννάκη, Μεϊμαράκη, Γεωργιάδη κ.ά.) με στελέχη της Χρυσής Αυγής, η κυβέρνηση και το προεδρείο της Βουλής ανακοίνωσαν το τέλος των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής και την έναρξη των θερινών τμημάτων σε 15 ημέρες.

Κατ' αυτόν τον τρόπο μεταφέρονται στον Οκτώβριο όλες οι συζητήσεις άρσης ασυλιών.

Tags: Βουλήθερινό τμήμα βουλήςάρση ασυλίας Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα