Κλάμα Μπούκουρα στη Βουλή: "Δεν είμαι φασίστας, ο Ανδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή. Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα" (BINTEO)

Tweet

Με λυγμούς κατέθεσε ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας, στην Βουλή.

Ο βουλευτής της νεοναζιστικής χρυσής αυγής είπε, κλαίγοντας"Δεν έκανα έγκλημα, εκλέχτηκα βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή,

δεν είμαι φασίστας" ενώ πρόσθεσε πως: "Κάποιοι γελάνε και με χλευάζουν", και ανέφερε ότι είναι περήφανος που εκπροσωπεί τον λαό στο κοινοβούλιο. "Είμαι ένα λαϊκό παιδί που εργάζομαι από 15 χρονών, κοιμήθηκα φούρναρης και ξύπνησα βουλευτής και είμαι περήφανος γι΄ αυτό".

"Δεν έχω απάντηση στα παιδιά μου γιατί είμαι φυλακή", προσέθεσε και όντας σε φόρτιση φώναζε: "Ποιο είναι το έγκλημα; Τι έχω κάνει πείτε μου; Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα!. Με λεξοτανίλ και με λαντόζ".

"Έτυχε και έγινα βουλευτής της ΧΑ, δεν είμαι φασίστας, δεν είμαι ναζιστής. Πατριώτης είμαι. Ήμουν ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή", σημείωσε.

Βουλή: Αποφασίστηκε η άρση ασυλίας και των 4 βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Η Βουλή αποφάσισε σήμερα την άρση ασυλίας των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι με διαφορετικό τόνο και περιεχόμενο αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα για την άρση ασυλία ψηφισανγια τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο 183 υπερ βουλευτές, 25 κατά και 12 «παρών». Για τους Μίχο και Γερμενή ψήφισαν 197 βουλευτές ΥΠΕΡ, 16 κατά και 7 «παρών». Για τον ανεξάρτητο Στ. Μπούκουρα ψήφισαν 182 βουλευτές υπερ, 26 κατά και 12 «παρών».

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο της Κ. Ιωάννου με τίτλο "Μη ξεγελιέσαι από τα δάκρυα ενός φασίστα"

Tags: Χρυσή αυγήΣτάθης Μπούκουρας Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα